Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Dobbel Balkongdør Lyssand Vinduer 3-Lags Uten Brystning Aluminium
Dobbel Balkongdør Lyssand Vinduer 3-Lags Uten Brystning Aluminium
Dobbel Balkongdør Lyssand Vinduer 3-Lags Uten Brystning Aluminium
Dobbel Balkongdør Lyssand Vinduer 3-Lags Uten Brystning Aluminium

Dobbel Balkongdør Lyssand Vinduer
3-Lags Uten Brystning Aluminium

fra20 674 krNormalt 23 314,-

Kampanje

tom 30/3

Velg Bredde Modulmål
Velg Høyde Modulmål
Velg Glasstype
Velg Gangdør
Produseres på bestilling  - Leveres normalt innen 4-6 uker.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.
Lyssand Dobbel Balkongdør med aluminiumsbekledning utvendig, er en solid dør som tilbys med ulike glass og brystningskombinasjoner. Balkongdøren leveres med trinnløs luftebrems som sørger for at døren står i ønsket luftestilling uten at vinden får tak i døren og 3-punkts låseskinne.

Beskrivelse

Lyssand Dobbel Balkongdør med aluminiumsbekledning utvendig, er en solid dør som tilbys med ulike glass og brystningskombinasjoner. Balkongdøren leveres med trinnløs luftebrems som sørger for at døren står i ønsket luftestilling uten at vinden får tak i døren og 3-punkts låseskinne.
Denne modellen er uten brystning, med helt glass. Ved at døren har stor glassflate slippes mye lys inn. Som standard leveres Lyssand Balkongdører hvitmalt (NCS-S0502Y) og med 25 mm HC terskel. Dørvrideren er tosidig og leveres med innvendig låseknapp og utvendig blindskilt. Den kan også fås med lås inne, ute, eller begge sider. Velg mellom energiglass eller mot tillegg med sikkerhetsglass (anbefales).

Valg av gangdør
Valg av gangdør på utadslående dobbel balkongdør angis alltid sett utenfra. Ønsker du for eksempel denne på høyre side, bestiller du høyre gangdør. På serie Lyssand 105 vil dørbladet som velges som gangdør som vanlig ha espagnolett vrider både inn-/og utvendig, men i tillegg vil også det andre dørbladet (skåtedøren) betjenes med en espagnolett vrider - denne er kun innvendig.
Fordelen i tillegg til enkel betjening av skåtedøren, er at begge dørbladene har dørbrems.

U-verdi og karmbredde
Balkongdør Lyssand 105 leveres med 3-lags energiglass med avstandslist i kunststoff, karmdybde 105 mm og gjennomsnittlig u-verdi på 1,0. Dette gir et godt inneklima og reduserte energikostnader og passer godt for nybygg (med omfordeling), hytter og rehabilitering/tilbygg. For nye boliger og hytter over 150 m2, krever byggeforskriftene en gjennomsnittlig u-verdi på 0,8 eller lavere.

Kvalitet
Lyssand benytter laminert, fingerskjøtet furu som er vakuumimpregnert. Dette gir en rekke fordeler, som:
- maksimal stabilitet ved temperatur- og værforandringer
- kvistfritt treverk
- god isolasjon takket være treets mange luftporer
- lang levetid
Ferdigmalte vinduer males før vinduet settes sammen, så man kommer til overalt, under beslag og i profiler – steder du selv ikke vil kunne nå. Glasset sikres ved at det er limt til treverket i alle fire hjørner.

Aluminiumsbekledning
Velger du et Lyssandvindu bekledd med slitesterk aluminium på utsiden, trenger du aldri mer skrape eller male vinduet. I tillegg er du også bedre rustet for fremtidens klimautfordringer. Aluminiumsbekledningen festes på allerede ferdigmalte vinduer og derfor øker den totale karmdybden med 10 mm. Dette gir et tilnærmet vedlikeholdsfritt vindu, kun litt olje til bevegelige deler og årlig rengjøring med en fuktig klut er vanligvis nok på utsiden.

Oversikt Lyssand serier
Lyssand 96-karm, 2-lags:
Et rimelig men fullverdig alternativ. Karmdybde 96 mm og 2-lags glass med gjennomsnittlig U-verdi 1,2. Passer godt til rehabilitering og hyttemarkedet.

Lyssand 105-karm, 3-lags:
Økt innekomfort og god varmeisolasjon. Karmdybde 105 mm og 3-lags glass med gjennomsnittlig U-verdi 1,0, og inkl Adjufixhylse. Enegieffektivt vindu for godt inneklima og lave energikostnader.

Lyssand 120-karm, 3-lags:
Vårt mest energieffektive vindu. Karmdybde 120 mm og 3-lags glass med gjennomsnittlig U-verdi 0,8, og inkl Adjufixhylse. For deg som ønsker det beste - maksimal innekomfort og minimale energikostnader.

Reklamasjonsrett og garanti
Alle vinduer, balkongdører og skyvedører fra Lyssand leveres med 5 års reklamasjonsrett.
Med vår høye kvalitet er Lyssand et velkjent begrep i byggebransjen, såvel som hos våre sluttkunder. Vi er derfor stolt over å kunne tilby våre kunder en utvidet garanti mot sopp og råte. Garantien gjelder alle vinduer og balkongdører som er levert overflatebehandlet av Lyssand. For produkter i tre gjelder 20 års garanti mot sopp og råte, velger du med aluminiumsbekledning utvendig økes den til 30 år.‍

Krav til sikkerhetsglass
Byggteknisk forskrift (TEK17) setter krav til bruk av sikkerhetsglass der vindu eller glassfelt i dør har underkant lavere enn 0,8 m over gulv.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeLyssand Vinduer
Art.Nr.42952726L
Bredde Modulmål140, 150, 160 cm
Høyde Modulmål200, 210 cm
Brystningshøyde8 cm
U-Verdi1
BeslagSynlige
FargeHvit
DesignUten Brystning
Glass3-Lags
MaterialeTre med Aluminium
ÅpnesUtoverslående
ProfilSlett, avrundet
SerieLyssand 105, 3-lags
TypeDobbel Balkongdør Uten Brystning
Karmdybde115 mm
NCS-fargeS0502-Y
LydreduksjonRw 25 dB db
GlasstypeEnergiglass, Sikkerhetsglass
GangdørHøyre (sett utenfra), Venstre (sett utenfra)