Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten
Skyvedør H-vinduet Fjerdingstad 2-Lags Tre
Skyvedør H-vinduet Fjerdingstad 2-Lags Tre

Skyvedør
H-vinduet Fjerdingstad 2-Lags Tre

27 092 kr45 153,-

40%

Velg Bredde Modulmål
Velg Gangdør?
Velg Glasstype
Produseres på bestilling 
Leveres normalt innen 8-10 uker.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.

Sammenfatning

Skyvedør Skyv-Tett med 2-lags glass hvit fra H-vinduet Fjerdingstad og gjennomsnittlig u-verdi på 1,2. Vrider i børstet aluminium med innvendig sylinder og blindskilt utvendig. Døren har standard brystningshøyde 143 mm og 25 mm høy handicapterskel i alu/eik.

Beskrivelse

Skyvedør Skyv-Tett med 2-lags glass hvit fra H-vinduet Fjerdingstad og gjennomsnittlig u-verdi på 1,2. Vrider i børstet aluminium med innvendig sylinder og blindskilt utvendig. Døren har standard brystningshøyde 143 mm og 25 mm høy handicapterskel i alu/eik.
Materialer og utførelse
H-vinduet Fjerdingstad leverer vinduer og dører i laminert fingerskjøtt tre, hvor treverket splittes i lameller og limes sammen til ferdige emner. Dette gjør at spenninger i treet utlignes, risiko for at produktet slår seg reduseres og det får stor styrke. Dette gir en sterk og stabil konstruksjon med lang levetid.

Produkter kan også leveres i treslagene eik eller accoya, og uten fingerskjøt på forespørsel.

H-vinduet Fjerdingstad leverer som standard karmdybde 95 mm på vinduer og dører med 2- eller 3-lags glass. Oppgraderer du til passiv standard vil disse bli levert med 3-lags glass og karmdybde 109 mm. Alle vinduer leveres som standard uten ventil.

Alle produktene impregneres, grunnes og males med toppstrøk i ønsket farge. Standard farge er NCS S0502-Y. Karm, ramme og alle de kritiske stedene du ikke ser, males selvfølgelig også. Dette blir gjort før delene settes sammen - alt for å sikre deg et godt produkt og resultat.

Standard hvite produkter leveres med hvitlakkert aluminium bunnglasslist i RAL 9010 (tilsvarer S0502-Y), hvite hengsler og glasslister i hvit PVC. Velges andre farger enn hvit, er bunnglasslisten i natur aluminium, hengsler i krom og glasslister i malt tre.

Vrider er som standard i børstet aluminium, kan også leveres i hvit og med FG-lås mot et pristillegg.
Produktene leveres i hht forbrukerkjøpsloven forutsatt at lagring, montering og vedlikehold er gjort i henhold til produsentens anbefalinger.

Andre ønsker
Om du har andre ønsker enn standardproduktet, slik som annen farge, vindu med lufteventil, aluminiumsbekledning, spesialmål, spesialglass eller sprosser, send oss en epost med opplysninger til kundeservice@bygghjemme.no , så hjelper vi deg med dette.

Krav til sikkerhetsglass
Byggteknisk forskrift (TEK17) setter krav til bruk av sikkerhetsglass der vindu eller glassfelt i dør har underkant lavere enn 0,8 m over gulv.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeH vinduet Fjerdingstad
Art.Nr.29698149H
Bredde Modulmål160, 170, 180, 190, 200, 210, 220, 230, 240, 250, 260 cm
Høyde Modulmål210 cm
Gangdør1. Venstre Gangdør, 2. Høyre Gangdør
Brystningshøyde14 cm
U-Verdi1.2
FargeHvit
Glass2-Lags
MaterialeTre
TypeSkyvedør
Karmdybde95 mm
NCS-fargeS0502-Y
GlasstypeEnergiglass, Sikkerhetsglass