Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Tofløyet Ytterdør Diplomat Svea Cotswold Glass

Tofløyet Ytterdør Diplomat
Svea Cotswold Glass

fra58 910 kr
Velg Bredde Modulmål
Velg Høyde Modulmål
Velg Gangdør
Velg Farge
Produseres på bestilling  - Leveres normalt innen 8-10 uker.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.
Ytterdør Diplomat Svea med Cotswoldglass - En ytterdør i tradisjonell stil med utvendig dekorlister, dekorsprosser og slett innside. Diplomats klassiske ytterdører har naturligvis form, innglassing og detaljer av klassisk snitt, og en typisk representant har også markert dekor av listverk på dørbladet. Dette gjerne med ett mønster som stammer fra hus og herregårder langt tilbake i tid.
Varemerke

Beskrivelse

Ytterdør Diplomat Svea med Cotswoldglass - En ytterdør i tradisjonell stil med utvendig dekorlister, dekorsprosser og slett innside. Diplomats klassiske ytterdører har naturligvis form, innglassing og detaljer av klassisk snitt, og en typisk representant har også markert dekor av listverk på dørbladet. Dette gjerne med ett mønster som stammer fra hus og herregårder langt tilbake i tid.
Synes det at en ytterdør har lang garanti? Ja, faktisk. Om du sammenligner Diplomats finish med andre ytterdører våger vi å påstå at du merker forskjellen. Se på overflaten i sidelys. Kjenn med hånden hvor jevn og glatt yten er. Et perfekt ytre lag er den beste beskyttelse mot ytterdørens verste fiende: fukt. Ytterdøren er hjemmets ansikt og akkurat som ansiktet avslører hvordan vi har det, forteller ytterdøren om hvordan huset har det. Det er også ytterdøren som gir oss det første inntrykket når vi kommer til et hjem, for døren tar oss venlig i hånden og leder oss inn i huset.

Konstruksjon:
Ytterdører fra Diplomat er konstruerte med rammeverk i furu, doble aluminiumsplater og bevegelsesabsorberende skiver. For å oppfylle markedets strengeste krav har Diplomat en ekstra kraftig rammekonstruksjon i deres dører. De ytre lagene består av HDF malt med en 2-komponentfarge med høy holdbarhet utendørs. Dørene har 105 mm karm og 25 mm handicapterskel med tetningslist i dørbladet. Dørene leveres alltid komplette med karm og lås. Låsekasse og lås oppfyller FG-kravene. Hengslene er justerbare og har innebygd sikring.

- Monterede karmhylser er nå standard og dermed finnes ingen risiko for at lakken sprekker ved montering. (OBS! Det medfølger kun treskruer)
- Ferdige foringsspor på innsiden av karmen. Rask og enkel montering. Ferdige vinkler.
- Terskelhøyde tilpasset bevegelseshindrede. Terskel under hele karmens bredde beskytter endeveden mot fukt.

Isolering:
Ytterdørenes isolering består av 55 mm miljøvennlig celleplastisolering som gir vanntette dører. I glasskasettene benytter Diplomat 4 mm isolerglass, som forsikringsselskapene beskriver som vanskelig å trenge gjennom.

Garanti:
- 5 års reklamasjonsrett iht. Forbrukerkjøpsloven
- Dører med mørke farger dekkes ikke av garanti ved bleking/ falming
- Innadslående dører har ingen formgaranti

Dører i mørkere farger vil over tid ha mer normal synlig nedmatting og falming enn lysere dører over tid, og har således ikke en generell garanti mot dette. Dette har ingenting å gjøre med de mekaniske bestandighetene som eventuelt avflassing eller lignende – her gjelder normal garantibestemmelse.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeDiplomat
Art.Nr.53464093D
Bredde Modulmål160, 180 cm
Høyde Modulmål200, 210 cm
GangdørHøyre (sett utenfra), Venstre (sett utenfra)
FargeS-0500-N, Klassisk Hvit, S-0502-Y, Hvit, S-3502-Y, Lysegrå, S-5020-G30Y, Grønn, S-5030-R90B, Blå, S-5040-R, Rød, S-6502-B, Grå
SerieSvea
Karmdybde105 mm
Tykkelse64 mm
GlassJa
LåskasseASSA 2002
GlasstypeCotswoldglass
HengslerJusterbare og innbruddsforsterkede
StilKlassisk
KonstruksjonStandard
DekorUtside: Dekor, Innside: Slett
LåssylinderTrioVing 1285C SEC
TypeTofløyet Ytterdør
HåndtakNei
U-Verdi1.1
Størrelse16x20, 16x21, 18x20, 18x21
NCS-fargeS-0500-N, S-0502-Y, S-3502-Y, S-5020-G30Y, S-5030-R90B, S-5040-R, S-6502-B