Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Ytterdør Diplomat Eide Sotet glass

Ytterdør Diplomat
Eide Sotet glass

fra17 290 krListepris 20 350,-

Kampanje

37h igjen!

Velg Bredde Modulmål
Velg Høyde Modulmål
Velg Farge
Velg Hengsling
?
Lagervare  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.
Ytterdør Diplomat Eide Sotet Glass - Ytterdør med sotet glass og dekorsprosser i tradisjonell stil. Sporfrest dekor. Modellene med tykkere HDF-plate har dypere profil på dekoren og gir en tyngre stemning. Ytterdøren har slett innside. Diplomat sine ytterdører i tradisjonell stil er modeller med stabil popularitet. Mange er populære favoritter. Her er former du kjenner igjen og kvalitet som du kan alltid stole på.
Varemerke

Beskrivelse

Ytterdør Diplomat Eide Sotet Glass - Ytterdør med sotet glass og dekorsprosser i tradisjonell stil. Sporfrest dekor. Modellene med tykkere HDF-plate har dypere profil på dekoren og gir en tyngre stemning. Ytterdøren har slett innside. Diplomat sine ytterdører i tradisjonell stil er modeller med stabil popularitet. Mange er populære favoritter. Her er former du kjenner igjen og kvalitet som du kan alltid stole på.
Synes det at en ytterdør har lang garanti? Ja, faktisk. Om du sammenligner Diplomats finish med andre ytterdører våger vi å påstå at du merker forskjellen. Se på overflaten i sidelys. Kjenn med hånden hvor jevn og glatt yten er. Et perfekt ytre lag er den beste beskyttelse mot ytterdørens verste fiende: fukt.
Ytterdøren er hjemmets ansikt og akkurat som ansiktet avslører hvordan vi har det, forteller ytterdøren om hvordan huset har det. Det er også ytterdøren som gir oss det første inntrykket når vi kommer til et hjem, for døren tar oss venlig i hånden og leder oss inn i huset.

Konstruksjon:
Ytterdører fra Diplomat er konstruerte med rammeverk i furu, doble aluminiumsplater og bevegelsesabsorberende skiver. For å oppfylle markedets strengeste krav har vi en ekstra kraftig rammekonstruksjon i våre dører. De ytre lagene består av HDF malt med en 2-komponentfarge med høy holdbarhet utendørs.

Dørene har 105 mm karm og 25 mm handicapterskel med tetningslist i dørbladet. Dørene leveres alltid komplette med karm og lås. Låsekasse og lås oppfyller FG-kravene.
Hengslene er justerbare og har innebygd sikring.

- Monterede karmhylser er nå standard og dermed finnes ingen risiko for at lakken sprekker ved montering. (OBS! Det medfølger kun treskruer)
- Ferdige foringsspor på innsiden av karmen. Rask og enkel montering. Ferdige vinkler.
- Terskelhøyde tilpasset bevegelseshindrede. Terskel under hele karmens bredde beskytter endeveden mot fukt.

Isolering:
Ytterdørenes isolering består av 55 mm miljøvennlig celleplastisolering som gir vanntette dører. I glasskasettene benytter Diplomat 4 mm isolerglass, som forsikringsselskapene beskriver som vanskelig å trenge gjennom.

Garanti:
- 5 års reklamasjonsrett iht. Forbrukerkjøpsloven
- Dører med mørke farger dekkes ikke av garanti ved bleking/ falming
- Innadslående dører har ingen formgaranti

Dører i mørkere farger vil over tid ha mer normal synlig nedmatting og falming enn lysere dører over tid, og har således ikke en generell garanti mot dette. Dette har ingenting å gjøre med de mekaniske bestandighetene som eventuelt avflassing eller lignende – her gjelder normal garantibestemmelse.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeDiplomat
Art.Nr.9600409102101VitD
Bredde Modulmål90, 100 cm
Høyde Modulmål200, 210 cm
FargeS-0500-N, Klassisk Hvit, S-0502-Y, Hvit, S-3502-Y, Lysegrå, S-5020-G30Y, Grønn, S-5030-R90B, Blå, S-5040-R, Rød, S-6502-B, Grå
Hengsling1. Venstrehengslet, 2. Høyrehengslet
Karmdybde105 mm
SerieEide
Tykkelse68 mm
GlassJa
LåskasseASSA 2002
GlasstypeSotetglass
HengslerJusterbare og innbruddsforsterkede
StilKlassisk
KonstruksjonStandard
DekorUtside: Sporfrest, Innside: Sporfrest
LåssylinderTrioVing 1285C SEC
TypeYtterdør
HåndtakNei
U-Verdi0.9
Størrelse10x20, 10x21, 9x20, 9x21
NCS-fargeS-0500-N, S-0502-Y, S-3502-Y, S-5020-G30Y, S-5030-R90B, S-5040-R, S-6502-B