Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Ytterdør Gilje Trym Tett med Dekorlaminat

Ytterdør Gilje
Trym Tett med Dekorlaminat

fra19 261 kr
Delbetal fra 884 kr/mnd med SVEA
Velg Bredde Modulmål
Velg Høyde Modulmål
Velg Hengsling
?
Velg Modell
Velg Farge
Produseres på bestilling  - Leveres normalt innen 4-6 uker.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.
Ytterdør Trym Tett fra Gilje. Døren er oppgadert med overflate av dekorlaminat F5374 Elegant Oak, hvor innsiden er slett og utsiden i tillegg har vertikalt sporfrest dekor. Dekorlaminaten gir en svært god beskyttelse mot slitasjer i overflaten. Karm samt ramtre og glasskassett på dørblad kan velges som sortmalt furu eller heltre eik
Varemerke

Beskrivelse

Ytterdør Trym Tett fra Gilje. Døren er oppgadert med overflate av dekorlaminat F5374 Elegant Oak, hvor innsiden er slett og utsiden i tillegg har vertikalt sporfrest dekor. Dekorlaminaten gir en svært god beskyttelse mot slitasjer i overflaten. Karm samt ramtre og glasskassett på dørblad kan velges som sortmalt furu eller heltre eik
Ytterdører fra Gilje er av mange oppfattet som det beste du kan få tak i. Dørene har en helt spesiell oppbygging. De tåler alt av vær og vind – også om du skulle få skader i overflaten. Med mer enn 50 ulike modeller bør du finne en dør som passer deg. Og lykkes du ikke, kan vi tilby dører med ditt eget design.
Ved bruk av sidefelt og overlys rundt ytterdøren kan du sette ditt eget preg på inngangspartiet. Vi leverer en helt ferdig dør med sidefelt og overlys etter dine ønsker. Alle våre dører kan leveres to-fløyet, innadslående og som spesialdører med ekstra lyd- og brannegenskaper.

Gilje Basic
Ytterdører i Basic-serien tilfredsstiller krav til isolering i eldre hus og passer derfor godt ved renovering. Dørbladet har tykkelse 60 mm og leveres med 3 stk hengsler i karm.

Gilje eXtra
Ytterdører i eXtra-serien tilbyr dører for forhold som krever noe mer. Her er både karmer og dørblad dimensjonert for å gi svært lav U-verdi (ned til 0,58) og samtidig får du ekstra lydreduksjon. Dørbladet har tykkelse 80 mm og leveres med 4 stk hengsler.

Giljedører produseres i Norge for norske forhold. Mange ytterdører må stå beskyttet. Gilje ytterdører står været midt imot.

Konstruksjon
Gilje Ytterdører tåler vann. De er laget med malt kompaktlaminat utenpå en heldekkende aluminiumsplate og isolasjon. Dørbladtykkelse er 60mm (Basic) eller 80mm (eXtra). Kan leveres med skjulte hengsler.
Gilje Ytterdør kan leveres med U-verdi ned til 0,58 og som sikkerhetsdør, skiltet branndør i klasse B30/ EI30 og lyddør godkjent for lydklasse 38db/42db. Noen av disse egenskapene kan også kombineres.

Om du har andre ønsker enn standardproduktet, send en epost med opplysninger til vår kundeservice på kundeservice@bygghjemme.no , så hjelper vi deg med dette.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeGilje
Art.Nr.58022194_F5374eikkaG
Bredde Modulmål90, 100 cm
Høyde Modulmål200, 210 cm
Hengsling1. Venstrehengslet, 2. Høyrehengslet
Karmdybde92 mm
SerieTrym
ModellBasic, eXtra
Tykkelse60, 80 mm
GlassNei
FargeDekor F5374/Eik, Dekor F5374/NCS S9000-N
LåskasseTrioving LK8765
StilModerne
DekorUtside: Sporfrest, Innside: Slett
LåssylinderTrioving SY1296C SEC
TypeYtterdør
HåndtakNei
KonstruksjonLavenergi/Værbestandig, Værbestandig
U-Verdi0,58, 0,83