Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Ytterdør Swedoor Beat
Ytterdør Swedoor Beat

Ytterdør Swedoor
Beat

fra18 631 kr

Prispresset

Delbetal fra 855 kr/mnd
Velg Bredde Modulmål
Velg Høyde Modulmål
Velg Farge
?
Velg Hengsling
?
Produseres på bestilling  - Leveres normalt innen 4-6 uker.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.
Ytterdør Swedoor Beat Klarglass er en eksklusiv designdør med rene linjer og en unik glassåpning. Beat vises i standardutgave men kan leveres i ulike farger, størrelser og med flere tilvalg. Alle ytterdører i Advance-line serien leveres som standard med låskasse Assa 2500, denne gir deg ekstra god sikkerhet. Før avlåsing skal dørvrider løftes oppover, dette krever derfor at du velger en vrider med dobbel returfjær.
Varemerke

Beskrivelse

Ytterdør Swedoor Beat Klarglass er en eksklusiv designdør med rene linjer og en unik glassåpning. Beat vises i standardutgave men kan leveres i ulike farger, størrelser og med flere tilvalg. Alle ytterdører i Advance-line serien leveres som standard med låskasse Assa 2500, denne gir deg ekstra god sikkerhet. Før avlåsing skal dørvrider løftes oppover, dette krever derfor at du velger en vrider med dobbel returfjær.
ADVANCE-LINE Character er en av de siste nyvinningene blant Swedoors designerdører. Character gir deg muligheten til å skape en entré med et stilig og personlig uttrykk. JELD-WEN bygger dører uten like og Characters unike glassåpninger uten listverk og skruer sammen med skjulte hengsler, setter også en ny standard for konseptet «rene linjer». Sist, men ikke minst, er Character-dørenes konstruksjon svært innbrudssikker, noe som gjør dem til et trygt valg.

Konstruksjon - Dørblad
Ytterdører i serien Advance-Line Character har en kjerne av massivt trefibermateriale, et resirkulerbart naturmateriale som er varmeisolerende og demper lyd. Kjernen er omgitt av et kvistfritt rammeverk med ekstra forsterkninger på utsatte områder som er ved hengsler, låser, og festepunkter for dørbrems og dørlukker. Kjernen dekkes av doble aluminiumsplater samt ytterplater av spesialbygd værbestandig HDF-board. Dørene har bland annet hakereilelås med hjemme/borte funksjon, herdet bakkantsikring og temperaturbestandig silikonlist montert rundt dørbladet for maksimal tetting.

JELD-WEN er ledende når det gjelder innfesting av glass og benytter to unike patenterte metoder, Character-metoden og JW-metoden. Character-metoden bygger på at glasskassetten allerede fra begynnelsen bygges inn i dørens konstruksjon. Fra den massive HDF konstruksjonen formes deretter unike glassåpninger uten listverk eller skruer som forstyrrer formspråket. JW-metoden er også unik og her skapes homogene glasslister helt uten skruer eller skjøter (uansett sprosser eller ikke). For å sikre høy tetthet og holdbarhet, rund lakkes listene og presses inn i dørkonstruksjonen av maskiner med høy presisjons.

Konstruksjon – Karm
Swedoors karmer produseres av utsorterte kvistfrie materialer. Karmene til dørene i Advance-Line serien har både den patenterte terskelkonstruksjonen (handikapterskel som hindrer vann i å suges opp i sidekarmene). Karmene til Character dørene har også kraftige innfelte justerbare hengsler som gjør at de er helt skjult når døren er lukket. For å forenkle monteringen er samtlige karmer i Advance-Line utstyrt med FrameFast, som er Swedoors patenterte monteringssett. Karmene leveres komplett med karmskrue/plugg for tre, betong, lettbetong og stål.

Informasjon
- FrameFast følger med ferdig montert (monteringssett for karm).
- 2 stk innbruddshindrende skjulte hengsler, justerbare tre veier som ikke synes når døren er stengt.
- Leveres med handikaptilpasset terskel.
- Enkeldører: Dør hengt i karm leveres sammensatt i emballasje.
Garanti ytterdører i Advance-Line serien
- 5 års garanti på fabrikasjonsfeil
- 10 års formstabilitetsgaranti

Vær klar over at svarte dører blir raskere varme på en solrik dag enn hvite dører, og dette kan i verste fall føre til at døren slår seg. Man bør unngå å utsette mørke dører (ikke bare sorte) for mye direkte sollys, spesielt viktig der døren er vendt mot sør og sør-vest. Bruk også skjermtak om døren ikke har et overbygg. Det beskytter ytterdøren ikke bare mot sol og varme, men også regn og fukt.

JELD-WENs ytterdører leveres hengte i karm. Dørvrider er ikke inkludert.

Dokument

Kundeomtale

Egenskaper

VaremerkeSwedoor
Art.Nr.981758S
Bredde Modulmål90, 100 cm
Høyde Modulmål200, 210 cm
FargeNCS-S-0500-N Klassisk vit, NCS-S-0502-Y Hvit, NCS-S-2570-Y90R Rød, NCS-S-3502-Y Lysegrå, NCS-S-4050-Y80R Mørkrød, NCS-S-5020-R90B Blå, NCS-S-6020-G10Y Grønn, NCS-S-7000-N Mørkgrå, NCS-S-9000-N Svart
Hengsling1. Venstrehengslet, 2. Høyrehengslet
Karmdybde105 mm
SerieAdvance-Line Character
Tykkelse63 mm
GlassJa
LåskasseASSA 2500
GlasstypeKlarglass
KonstruksjonStandard
DekorUtside: Slett, Innside: Slett
LåssylinderTrioVing 1286C SEC
TypeYtterdør
HåndtakNei
U-Verdi1.2
Størrelse10x20, 10x21, 9x20, 9x21
NCS-fargeS-0500-N, S-0502-Y, S-2570-Y90R, S-3502-Y, S-4050-Y80R, S-5020-R90B, S-6020-G10Y, S-7000-N, S-9000-N