21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  15%

  Ytterdør Swedoor Ives Klarglass Hvit

  Pakker + kr

  Tillegg + kr

  Veil. Pris 16 738 kr

  Du sparer 2 511 kr

  14 227 kr

  Delbetal fra 653 kr/mnd

  Sammenlign
  Lagervare
  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
  Hjemlevering
  - Fraktkostnad beregnes i handlekurven.

  Beskrivelse

  Ytterdør Swedoor/Jeld-Wen Ives Klarglass Hvit - Massiv ytterdør med klassiske glassåpninger. Alle ytterdører i Advance-line serien leveres som standard med låskasse Assa 2500, denne gir deg ekstra god sikkerhet. Før avlåsing skal dørvrider løftes oppover, dette krever derfor at du velger en vrider med dobbel returfjær.

  Les mer


  Ytterdøren er den del av din innredning som alle ser og er ofte det første inntrykket man får av et hjem. Den er også en viktig del av husets helhet og døren sier en del om hvem du er. Classic er en dørkolleksjonen i klassisk stil med innovative konstruksjonsløsninger som kjennetegner en moderne dør av høyeste kvalitet. Disse dørene er klassiske verk og har derfor fått navn etter de store musikalske komponistene. Dørene har tydelige glasslister og glasses med patentert teknikk (JW-metoden™) uten synlige skruer eller stifter. I Classicserien får du mulighet for å skape en entre med vakre, myke linjer og personlig utrykk. Utenpåliggende sprosser og kraftig dekor kan gjøre døren til kronen som forgyller ditt hjem. Mer enn 100 års håndverkstradisjon finnes integrert i disse massive ytterdørene. I kombinasjon med nøye utvalgte komponenter og patenterte konstruksjonsløsninger får du en moderne og funksjonell dør hvor stil, eksklusivitet og eleganse står i fokus. Swedoor/Jeld-Wen ytterdører er tilpasset og konstruert for vårt ekstreme nordiske klima og har gjennomgått alle tenkbare tester. Dørene er CE-merket og omfattes av den aller beste garantien – en selvfølgelighet for JELD-WEN.

  Konstruksjon Dørblad
  Ytterdøreren har en kjerne av massivt trefiber-et gjenvinningsbart naturmateriale med meget god isoleringsverdi og høy varmetreghet. Kjernen er konstruert med et kvistfritt rammeverk noe som minsker spenninger og sikrer langvarig bruk. Dørene har ekstra forsterkninger på utsatte steder som hengsler, lås og feste for dørstopp. Forsterkninger ved lås og hengsel øker innbruddssikkerheten og øker livslengden. Kjernen har doble aluminiumsplater og bevegelsesabsorberende HDF- skiver. Innbruddsikker hakelås med hjemme-borte funksjon, herdete bakkantsikringer og temperaturbestandig tetningslist i silikon som holder døren tett også ved sterk kulde.

  JELD-WEN er en ledende aktør innen glassteknikk og benytter to ulike patenterte metoder, Charactermetoden og JW-metoden. Charatermetoden er uten lister og skjemmende innfestninger, og JW-metoden som blir benyttet til denne døren er basert på en unik isoleringskassett med to homogene glasslister som presses inn i dørkonstruksjonen med høypresisjonsmaskiner for å sikre høy tetthet og holdbarhet.

  Konstruksjon-Karm
  JELD-WENs karmer blir produsert i kvistfritt trevirke. Karmene til dørene i ADVANCE-LINE har en patentert terskelkonstruksjon (handikapptilpasset slitesterk terskel som er vannavledende) og en patentert løsning (Framefast) som består av to hovedkomponenter. Monteringshylser med stor kontaktflate, og selvsentrerte skruer for presis montering. Ved hjelp av hylsene justeres og festes karmen i nøyaktig posisjon før skruene sikrer karmstillingen permanent. Med Framefast kan du enkelt etterjustere karmen uten å måtte fjene lister og gerikter m.m. Karmene leveres komplett med monteringsskrue/plugg for tre, betong, lettbetong og stål.

  -Formgaranti: 15 år
  -Produktgaranti: 5 år

  JELD-WENs ytterdører leveres hengte i karm.Dørvrider er ikke inkludert.

  Dokument

  Egenskaper

  Varemerke Swedoor
  Art.Nr. 960561S
  Bredde Modulmål 90, 100 cm
  Høyde Modulmål 200, 210 cm
  Hengsling 1. Venstrehengslet, 2. Høyrehengslet
  Karmdybde 105 mm
  Tykkelse 60 mm
  Glass Ja
  Serie Advance-Line Classic
  Farge Hvit
  Glasstype Klarglass
  NCS-farge S 0502-Y
  Stil Klassisk
  Type Enkeldør

  Tilbehør du kan ha behov for

  Sammenlign med andre toppselgere

  Her kan du sammenligne med toppselgerne i kategorien. Har du spørsmål – ta kontakt med kundeservice på 21 60 18 18, vi har åpent mandag-fredag mellom 08 - 17!
  Karmdybde
  Tykkelse
  Glass
  Serie
  Farge
  Glasstype
  NCS-farge
  Stil
  Dekor
  Låskasse
  Låssylinder
  U-Verdi
  14 227 kr
  16 738 kr
  105 mm
  60 mm
  Ja
  Advance-Line Classic
  Hvit
  Klarglass
  S 0502-Y
  Klassisk
  -
  -
  -
  -
  5 545 kr
  6 931 kr
  92 mm
  42 mm
  Nei
  -
  Hvit
  -
  S0502-Y
  -
  Slett ut- og innside
  ASSA 565
  TV5545
  -
  Vis produkt
  5 790 kr
  8 571 kr
  105 mm
  60 mm
  Ja
  Clever-Line
  S-0502-Y, Hvit
  Klarglass
  S-0502-Y
  -
  Slett ut- og innside
  Assa 8765
  -
  -
  Vis produkt
  6 214 kr
  7 768 kr
  92 mm
  63 mm
  Ja
  Utvik
  -
  Cotswoldglass
  NCS S0502-Y
  Klassisk
  Sporfrest utside, slett innside
  Assa 565
  TV5545
  0,77
  Vis produkt
  13 082 kr
  18 688 kr
  -
  -
  Ja
  -
  Svart
  Katedralglass
  NCS S-9000N
  -
  Sporfrest utside, enklere sporfrest innside
  Trioving LK8765
  Trioving SY1296C SEC
  0,96
  Vis produkt