Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Ytterdør Swedoor Schumann Eik
Ytterdør Swedoor Schumann Eik

Ytterdør Swedoor
Schumann Eik

28 820 kr

Se prisen!

Velg Bredde Modulmål
Velg Høyde Modulmål
Velg Hengsling?
Produseres på bestilling  - Leveres normalt innen 6-8 uker.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.

Sammenfatning

Ytterdør Swedoor Schumann Klarglass Eik- Massiv ytterdør med klassisk åpning i glass. Alle ytterdører i Advance-line serien leveres som standard med låskasse Assa 2500, denne gir deg ekstra god sikkerhet. Før avlåsing skal dørvrider løftes oppover, dette krever derfor at du velger en vrider med obbel returfjær.
Varemerke

Beskrivelse

Ytterdør Swedoor Schumann Klarglass Eik- Massiv ytterdør med klassisk åpning i glass. Alle ytterdører i Advance-line serien leveres som standard med låskasse Assa 2500, denne gir deg ekstra god sikkerhet. Før avlåsing skal dørvrider løftes oppover, dette krever derfor at du velger en vrider med obbel returfjær.
Ytterdøren er den del av din innredning som alle ser og er ofte det første inntrykket man får av et hjem. Den er også en viktig del av husets helhet og døren sier en del om hvem du er. Classic er en dørkolleksjonen i klassisk stil med innovative konstruksjonsløsninger som kjennetegner en moderne dør av høyeste kvalitet. Disse dørene er klassiske verk og har derfor fått navn etter de store musikalske komponistene. Dørene har tydelige glasslister og glasses med patentert teknikk (JW-metoden™) uten synlige skruer eller stifter. I Classicserien får du mulighet for å skape en entre med vakre, myke linjer og personlig utrykk. Utenpåliggende sprosser og kraftig dekor kan gjøre døren til kronen som forgyller ditt hjem. Mer enn 100 års håndverkstradisjon finnes integrert i disse massive ytterdørene. I kombinasjon med nøye utvalgte komponenter og patenterte konstruksjonsløsninger får du en moderne og funksjonell dør hvor stil, eksklusivitet og eleganse står i fokus. Swedoor/Jeld-Wen ytterdører er tilpasset og konstruert for vårt ekstreme nordiske klima og har gjennomgått alle tenkbare tester. Dørene er CE-merket og omfattes av den aller beste garantien – en selvfølgelighet for JELD-WEN.

Konstruksjon Dørblad
Ytterdøreren har en kjerne av massivt trefiber-et gjenvinningsbart naturmateriale med meget god isoleringsverdi og høy varmetreghet. Kjernen er konstruert med et kvistfritt rammeverk noe som minsker spenninger og sikrer langvarig bruk. Dørene har ekstra forsterkninger på utsatte steder som hengsler, lås og feste for dørstopp. Forsterkninger ved lås og hengsel øker innbruddssikkerheten og øker livslengden. Kjernen har doble aluminiumsplater og bevegelsesabsorberende HDF- skiver. Innbruddsikker hakelås med hjemme-borte funksjon, herdete bakkantsikringer og temperaturbestandig tetningslist i silikon som holder døren tett også ved sterk kulde.

JELD-WEN er en ledende aktør innen glassteknikk og benytter to ulike patenterte metoder, Charactermetoden og JW-metoden. Charatermetoden er uten lister og skjemmende innfestninger, og JW-metoden som blir benyttet til denne døren er basert på en unik isoleringskassett med to homogene glasslister som presses inn i dørkonstruksjonen med høypresisjonsmaskiner for å sikre høy tetthet og holdbarhet.

Konstruksjon-Karm
JELD-WENs karmer blir produsert i kvistfritt trevirke. Karmene til dørene i ADVANCE-LINE har en patentert terskelkonstruksjon (handikapptilpasset slitesterk terskel som er vannavledende) og en patentert løsning (Framefast) som består av to hovedkomponenter. Monteringshylser med stor kontaktflate, og selvsentrerte skruer for presis montering. Ved hjelp av hylsene justeres og festes karmen i nøyaktig posisjon før skruene sikrer karmstillingen permanent. Med Framefast kan du enkelt etterjustere karmen uten å måtte fjene lister og gerikter m.m. Karmene leveres komplett med monteringsskrue/plugg for tre, betong, lettbetong og stål.

-Formgaranti: 10 år
-Produktgaranti: 5 år

JELD-WENs ytterdører leveres hengte i karm.Dørvrider er ikke inkludert.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeSwedoor
Art.Nr.952681S
Bredde Modulmål90, 100 cm
Høyde Modulmål200, 210 cm
Hengsling1. Venstrehengslet, 2. Høyrehengslet
Karmdybde105 mm
SerieAdvance-Line Classic
Tykkelse63 mm
GlassJa
FargeEik
LåskasseASSA 2500
GlasstypeKlarglass
DekorUtside: Sporfresing, Innside: Slett
TypeEnkeldør
U-Verdi1
Størrelse10x20, 10x21, 9x20, 9x21