21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
0
0 kr

Installasjonsmateriell

Pris
270
270
1 445
1 445
Varemerker
Leveringstid

Jordfeilbryter | sikkehet for en billig penge

En jordfeilbryterr er et apparat som blir installert på elektriske installasjoner med det å overvåke eventuelle lekkasjestrømmer til jorden som hensikt. Enheten fungerer ved at den måler og sammenligner matestrøm med returstrøm. Om returstrømmen er lavere, tyder dette på at deler avstrømmengårtiljorden, og installasjonen kobles ut. automatsikring med jordfeilbryter

Les mer
Viser 2 av 2 produkter
Side 1 / 1
Jordfeilbryter Malmbergs Portabel
10%
malmbergs_logo_stor.jpg
270 kr
300 kr
Leveres innen 5-10 hverdager
Gå til produkt
Jordfeilbryter Malmbergs 3-fase med Kabel
10%
byggstrom_logo.jpg
fr.1 018 kr
1 131 kr
Leveres innen 2-5 hverdager
Finnes i flere varianter
Gå til produkt
Side 1 / 1

Hvordan koble til jordfeilbryter?

En jordfeilbryter slår ut om det oppdages jordfeil, og dette reduserer sjansen for brann og ulykker. Hos bygghjemme.no finner du jordfeilbrytere som gir deg en sikrere hverdag. Du kan koble jordfeilbryteren direkte til et ordinært strømuttak, og deretter koble apparatet du skal bruke til uttaket på jordfeilbryteren. Enkelt og greit.

Når er det krav til jordfeilbryter?

Det stilles krav til at alle bygninger som har blitt satt opp etter 1990 har en jordfeilbryter tilkoblet det elektriske anlegget. Det er også påbudt med jordfeilbryter på alle forbrukskurser med sikringstørrelse på opptil 32 A og med berøringsspenning som overstiger 50 V, ifølge forskriftene. Sjekk at du følger forskriftene!

Hva er en jordfeilautomat?

I dagens samfunn blir alle nye sikringsskap utstyrt med automatsikring med jordfeilbryter. For å kunne overvåke automatsikringene, er det nærmere bestemt nødvendig med en egen jordfeilbryter. Det finnes dog en kombinasjon mellom jordfeilbryteren og automatsikringen – nemlig jordfeilautomaten. Denne fungerer både som en sikring og som en jordfeilbryter, og sørger for at hver kursharenegenjordfeilbryter.