Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Støpsel

Du har sett alle 3 produkter

Har du planer om å sette opp innsynsbeskyttelse eller innhegning i hagen? For bedre stabilitet, så kan man ved å feste stolpesko sørge for at innsynsbeskytteren blir stående. Stolpesko er et godt alternativ for å få stolper nedgravd direkte ned i jorden. Kanskje du med det samme ønsker å montere et vedskjul. Da kan du også bruke stolpesko for å feste det sammen. Gjennom vårt sortiment av stolpesko, vil du finne produkter fra dyktige produsenter for vennlige priser. De fleste stolpeskoene er i stålplate med bolthull. Disse er av galvanisert jerntype, slik at det har lang levetid og sørger for å holdes ganske godt fast i bakken.

Ulike typer stolpesko

Ganske mange velger å bygge sin egen pergola i hagen, hvor man får litt skygge over seg for ekstra hygge under sola. Stolpene for pergolaer bør settes fast i stolpesko, og ikke graves direkte ned i jorden. Om du for eksempel ønsker å bygge et lysthus eller uthus så kan stolpesko festes til selve betongen. Stolpesko kan enten limes eller støpes. Vi har ulike typer stolpesko, slik at én enkelt kan finne hva som trengs til hva. U-stolpesko brukes til å støpes ned i betong, hvor stolpen plasseres. Stolpesko festes til komposittstolpe og er spesielt egnet for terrasser, hvor høyden kan justeres. Den siste typen er H-stolpesko som kan brukes til feste av innsynsbeskyttelse ute i hagen. Hver type leveres stolpesko tilbys fra forskjellige dyktige produsenter.

Stort utvalg for lave priser

Oppfyll drømmen din med å sette opp nydelige innsynsbeskyttelse rundt boblebadet eller rundt terrassen? Kanskje har du bruk for å feste dine nye dyregård med stolpesko? Billig stolpesko finner du på vårt byggevarehus online hos bygghjemme.no. Vi oppdaterer stadig vårt sortiment, for å tilby våre kunder et stort utvalg for lave priser. Våre dyktige medarbeidere kan hjelpe deg gjennom vår kundeservice.