Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Solcellebatteri

Filter

3499kr
23239kr

sunwind

(10)

Kun hurtig levering

(6)

Sortere

10 Produkter

Du har sett alle 10 produkter

Vanlige spørsmål om

Hvor mange solcellebatterier trenger jeg til hytta?
Hvor lenge varer et solcellebatteri?

Hos oss på bygghjemme.no får du billige solcellepakke batteri som kan kobles på din solcellepakke, dermed vil du alltid ha ren solenergi lagret som kan lades opp etter bruk. Passer perfekt for deg som er glad i miljøet og vil ha billige alternativ til engangs batterier både ute og inne.

Solcelle batteri er en miljøvennlig og økonomisk løsning for deg som ønsker en lettvint og kosteffektiv hverdag. Disse batteriene du får kjøpt på nett med mange bruksområder kan du lade opp mange ganger med ren solenergi med god samvittighet. Solcelle batteriene hos oss i Bygghjemme er totalt vedlikeholdsfrie og har lav selvutladning.

Finn beste solcellebatteri hos oss

Har du en solcellepakke trenger ønsker du selvsagt de beste solcellebatteri som følger med. Nå har du gode, billige alternativer hos Bygghjemme med våre solcellebatterier. Det er billigere med oppladbare batterier, spesielt med solenergi, enn tradisjonelle bruk og kast batterier. Passer perfekt for deg med solceller i hjemmet eller på hytta. Hvor lenge varer et solcellebatteri? Dette har flere faktorer slik som temperatur, hvor mye det lades opp og hvor ofte det utlades. Med riktig behandling derimot kan våre solcellebatterier holde i mange år og er derfor et svært økonomisk og miljøvennlig godt valg med tanke på hvilke batteritype du burde skaffe deg.