21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
0
0 kr

Solcellebatteri

Hos oss på bygghjemme.no får du billige solcellepakke batteri som kan kobles på din solcellepakke, dermed vil du alltid ha ren solenergi lagret som kan lades opp etter bruk. Passer perfekt for deg som er glad i miljøet og vil ha billige alternativ til engangs batterier både ute og inne.

Les mer
Viser 3 av 3 produkter
Side 1 / 1
Leveres innen 5-10 hverdager
Gå til produkt
AGM-Batteri Sunwind 292
logo-sunwind.jpg
6 641 kr
6 990 kr
Leveres innen 5-10 hverdager
Gå til produkt
AGM-Batteri Sunwind 136
logo-sunwind.jpg
3 221 kr
3 390 kr
Leveres innen 5-10 hverdager
Gå til produkt
Side 1 / 1

Solcelle batteri er en miljøvennlig og økonomisk løsning for deg som ønsker en lettvint og kosteffektiv hverdag. Disse batteriene du får kjøpt på nett med mange bruksområder kan du lade opp mange ganger med ren solenergi med god samvittighet. Solcelle batteriene hos oss i Bygghjemme er totalt vedlikeholdsfrie og har lav selvutladning.

Finn beste solcellebatteri hos oss

Har du en solcellepakke trenger ønsker du selvsagt de beste solcellebatteri som følger med. Nå har du gode, billige alternativer hos Bygghjemme med våre solcellebatterier. Det er billigere med oppladbare batterier, spesielt med solenergi, enn tradisjonelle bruk og kast batterier. Passer perfekt for deg med solceller i hjemmet eller på hytta. Hvor lenge varer et solcellebatteri? Dette har flere faktorer slik som temperatur, hvor mye det lades opp og hvor ofte det utlades. Med riktig behandling derimot kan våre solcellebatterier holde i mange år og er derfor et svært økonomisk og miljøvennlig godt valg med tanke på hvilke batteritype du burde skaffe deg.