Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Solcellepakke | Spare miljøet og energi

Du har sett alle 5 produkter

Vanlige spørsmål om

Er det gunstig å bruke solceller til båt?
Hvordan kan jeg montere billige solceller på hytta?
Lønner det seg å kjøpe en komplett solcellepanel pakke?

Er du interessert i å spare miljøet, samtidig som du sparer lommeboka? Er du interessert i å produsere din egen solkraft, som kan gi verdifull energi direkte til huset ditt? Hos oss i Bygghjemme.no finner du høykvalitets, billige solcellepaneler på nett. Blant annet har vi solcellepakke hus, som kan gjøre din hverdag litt enklere.

Solcellepakke hus og hytte: Tilpasset dine behov

I vårt sortiment finner du solcellepakker tilpasset ulike behov og plasseringer. Enten du ønsker å forsyne hytta, båten eller huset med solkraft, finner du rimelige og robuste solcellepakker på vår nettside. Ikke bare har vi solcellepakke til hus, men også solcellepakke hytte. Dessuten har vi solcellepakker innen ulike prisklasser med ulik effekt.

Dersom du ønsker et fleksibelt solcellepanel, som eksempelvis kan reguleres etter årstid og soltilførsel, kan vi tilby et sammenleggbart solcellepanel. Dette produktet gir deg muligheten til å enkelt ta fram og legge det sammen etter behov. For eksempel til hytta eller båten som er sesongbasert, er produktet genialt. Få grønn og smart energi.

Fornybar, sikker og ren energi med solcellepakke

Det er mange gode grunner til at du bør skaffe deg solcellepakke. For det første kan du forsyne ditt eget hus med ren og grønn energi. Ellers kan det gjøre deg energiuavhengig, og sikre deg mot høye strømpriser. En solcellepakke kan øke verdien på huset, og ikke minst er det en sikker investering for fremtiden.

For til syvende og sist handler det om å skape en bedre verden og et bærekraftig samfunn. Solcellepakker utnytter en ressurs, sola, som er fornybar og bombesikker. Ved å utnytte sola som ressurs gjør du ikke bare deg selv en tjeneste, men også planeten og dens neste generasjoner. Sjekk ut våre rimelige og gode tilbud.