21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
0
0 kr

Solcelleregulator

Selve hjernen bak din solcelle utendørsbelysning er en solcelleregulator, som du forøvrig får kjøpt på nett gjennom vår side Bygghjemme.no til en rimelig pris. Solcelleregulatoren sørger for at batteriet som lades opp ved solcelleanlegget alltid er fulladet, og at ladningen foregår energieffektivt.

Les mer
Viser 3 av 3 produkter
Side 1 / 1
Solcelleregulator Sunwind 20 AVAB
logo-sunwind.jpg
2 841 kr
2 990 kr
Leveres innen 5-10 hverdager
Gå til produkt
Solcelleregulator PeakPower MPPT 10A
logo-sunwind.jpg
1 226 kr
1 290 kr
Leveres innen 5-10 hverdager
Gå til produkt
Leveres innen 5-10 hverdager
Gå til produkt
Side 1 / 1

Det eksisterer to typer solcelleregulatorer; MPPT og PWM. En PWM-regulator er best egnet ved parallellkobling, mens MPPT-regulatorer egner seg om du ønsker å seriekoble flere paneler. På Bygghjemme.no finner du begge typer solcelleregulatorer, og du finner den beste solcelleregulator for deg.

Finn beste solcelleregulator hos oss

Aller viktigst er det å finne en solcelleregulator som er tilpasset oppladning av den typen batteri du ønsker å opplade. En solcelleregulator 12v har innebygd automatisk spenningsdetektor for 12 volt, og tar i bruk PWM-teknologi for å kontrollere ladingen, hvilket gir beskyttelse. Vi kan tilby deg ulike billige solcelleregulatorer tilpasset ditt behov og din lommebok, og som dessuten er enkle å bruke. En solcelleregulator gir batteriet ditt beskyttelse mot overlading, dyplading, overbelastning og feilpolarisering, og gir batteriet ved solcelleanlegget ditt optimal batterikapasitet og levetid.