Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Solcelleregulator

Filter

470kr
8421kr

sunwind

(5)

victron

(5)

Kun hurtig levering

(6)

Sortere

10 Produkter

Du har sett alle 10 produkter

Selve hjernen bak din solcelle utendørsbelysning er en solcelleregulator, som du forøvrig får kjøpt på nett gjennom vår side Bygghjemme.no til en rimelig pris. Solcelleregulatoren sørger for at batteriet som lades opp ved solcelleanlegget alltid er fulladet, og at ladningen foregår energieffektivt.

Det eksisterer to typer solcelleregulatorer; MPPT og PWM. En PWM-regulator er best egnet ved parallellkobling, mens MPPT-regulatorer egner seg om du ønsker å seriekoble flere paneler. På Bygghjemme.no finner du begge typer solcelleregulatorer, og du finner den beste solcelleregulator for deg.

Finn beste solcelleregulator hos oss

Aller viktigst er det å finne en solcelleregulator som er tilpasset oppladning av den typen batteri du ønsker å opplade. En solcelleregulator 12v har innebygd automatisk spenningsdetektor for 12 volt, og tar i bruk PWM-teknologi for å kontrollere ladingen, hvilket gir beskyttelse. Vi kan tilby deg ulike billige solcelleregulatorer tilpasset ditt behov og din lommebok, og som dessuten er enkle å bruke. En solcelleregulator gir batteriet ditt beskyttelse mot overlading, dyplading, overbelastning og feilpolarisering, og gir batteriet ved solcelleanlegget ditt optimal batterikapasitet og levetid.