Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Vekselretter og inverter

Filter

474kr
5699kr

sunwind

(6)

victron

(5)

Kun hurtig levering

(8)

Sortere

11 Produkter

Du har sett alle 11 produkter

Gjør ditt solcelleanlegg mer effektivt og sikkert med en stabil og billig vekselretter. Noen vekselrettere kommer med en USB-port, som du kan bruke f.eks. for lading av en telefon. Konverteringseffekten er så høy at du kan bruke den som en vanlig stikkontakt.

Det er ikke vanskelig å finne en vekselretter som passer for ditt anlegg. Bruk tiden din effektivt og kjøp en vekselretter online. Våre vekselrettere optimaliserer funksjonalitet og minimiserer energitap ved skyggelegging og forurensning. Våre vekselrettere er sikre, stabile og ikke minst billige.

Billig vekselretter online

Gjør ditt anlegg sikrere og mer effektiv med en vekselretter og inverter til en rimelig pris. Høy konverteringseffekt gjør vekselretter solceller mye mer effektiv, mens beskyttelse mot kortslutning og overbelastning sørger for at anlegget ditt fungerer stabilt og sikkert.

Dersom du ønsker å få mest ut av ditt solcelleanlegg er vekselretter et absolutt nødvendig systemenhet å ha. Vekselretter øker funksjonalitet, i tillegg til at den bidrar til å gjøre anlegget ditt sikrere. Hos oss finner du både billige og stabile løsninger.