21 60 18 18Telefontid 10:00-13:00
0
0 kr

Strømbryter og stikkontakt

Pris
104
104
204
204
Varemerker
Leveringstid

Strømbryter

Er det på tide å bytte ut strømbryterne i hjemmet ditt? Mange velger å oppgradere sine strømbrytere når de pusser opp hjemme eller på hytten. På Bygghjemme har vi en rekke ulike strømbrytere som passer både de enkle og klassiske hjemmene, samt de mer moderne. Hva med å prøve en fjernstyrt strømbryter?

Les mer
Viser 6 av 6 produkter
Side 1 / 1
Veggbryter Sunwind Dobbel
logo-sunwind.jpg
204 kr
215 kr
Leveres innen 5-10 hverdager
Gå til produkt
Veggbryter Sunwind Enkel
logo-sunwind.jpg
152 kr
160 kr
Leveres innen 5-10 hverdager
Gå til produkt
Ledningsbryter Sunwind (2 stk bl)
logo-sunwind.jpg
104 kr
109 kr
Leveres innen 5-10 hverdager
Gå til produkt
Leveres innen 2-5 hverdager
Gå til produkt
Leveres innen 2-5 hverdager
Gå til produkt
Midlertidig utsolgt: 31.07.2020
Gå til produkt
Side 1 / 1

Strømbryter til utendørs og innendørs bruk

Om du ønsker du å installere utendørsbelysing, eller om du har behov for en strømbryter utendørs til andre formål, er det viktig å sjekke at strømbryteren er godkjent for utendørsbruk før du går til innkjøp av bryteren. En utendørsbryter må tåle vær og vind, og krever derfor en annen form for beskyttelse.

Er du på utkikk etter en splitter ny veggbryter til hjemmet eller hytten din, bør du ta en titt i utvalget vi har her på Bygghjemme. Veggbrytere blir brukt opptil flere ganger daglig i et vanlig hjem og blir derfor utsatt for mye slitasje. Vi tilbyr derfor veggbrytere i høy kvalitet til en billig penge.

Praktisk og billig strømbryter til ditt hjem

En ledningsbryter er en bryter som ofte benyttes på lampeledninger, eller andre ledninger hvor det er ønskelig å kunne slå strømmen av og på. Etter hvert blir også disse bryterne slitte og trenger utskiftning. Se hva vi tilbyr av billige og praktiske ledningsbrytere i vårt sortiment – selvfølgelig av høy kvalitet.

Her hos oss på bygghjemme.no får du tak i klassiske utenpåliggende strømbrytere. Vi tilbyr robuste, kvalitetsikre og billige strømbrytere som passer enhver stil og ethvert hjem. Ta kontakt med en av våre medarbeidere om du har spørsmål angående våre brytere – vi er her for å hjelpe deg med dine byggeprosjekter.