Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Strømbryter og stikkontakt

Strømbryter

Filter

54kr
288kr
54
54
288
288

malmbergs

(17)

sunwind

(3)

Kun hurtig levering

(17)

Sortere

20 Produkter

Du har sett alle 20 produkter

Er det på tide å bytte ut strømbryterne i hjemmet ditt? Mange velger å oppgradere sine strømbrytere når de pusser opp hjemme eller på hytten. På Bygghjemme har vi en rekke ulike strømbrytere som passer både de enkle og klassiske hjemmene, samt de mer moderne. Hva med å prøve en fjernstyrt strømbryter?

Strømbryter til utendørs og innendørs bruk

Om du ønsker du å installere utendørsbelysing, eller om du har behov for en strømbryter utendørs til andre formål, er det viktig å sjekke at strømbryteren er godkjent for utendørsbruk før du går til innkjøp av bryteren. En utendørsbryter må tåle vær og vind, og krever derfor en annen form for beskyttelse.

Er du på utkikk etter en splitter ny veggbryter til hjemmet eller hytten din, bør du ta en titt i utvalget vi har her på Bygghjemme. Veggbrytere blir brukt opptil flere ganger daglig i et vanlig hjem og blir derfor utsatt for mye slitasje. Vi tilbyr derfor veggbrytere i høy kvalitet til en billig penge.

Praktisk og billig strømbryter til ditt hjem

En ledningsbryter er en bryter som ofte benyttes på lampeledninger, eller andre ledninger hvor det er ønskelig å kunne slå strømmen av og på. Etter hvert blir også disse bryterne slitte og trenger utskiftning. Se hva vi tilbyr av billige og praktiske ledningsbrytere i vårt sortiment – selvfølgelig av høy kvalitet.

Her hos oss på bygghjemme.no får du tak i klassiske utenpåliggende strømbrytere. Vi tilbyr robuste, kvalitetsikre og billige strømbrytere som passer enhver stil og ethvert hjem. Ta kontakt med en av våre medarbeidere om du har spørsmål angående våre brytere – vi er her for å hjelpe deg med dine byggeprosjekter.