Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Vindkraft

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Visste du at det er fullt mulig å gå til anskaffelse av vindkraft hjemme? Det beste av alt er at vindmølle pris ikke trenger å være høy, og at et engangsbeløpet du investerer gir deg mulighet til å bli selvforsynt med strøm.

En vertikal vindmølle som plasseres på bakken utendørs vil generere elektrisitet når vinden treffer bladene slik at de snurrer rundt. Om du planlegger å skaffe en vindmølle bør du derfor ha mulighet til å plassere den høyt i terrenget eller nært sjøen.

Vindmølle: Fornybar energi tilpasset norsk vær

I Norge er det slettes ingen dum idé å få seg vindmølle privat. I motsetning til solkraft, som ikke alltid er like aktuelt i vårt værbitte land, er vindkraft en ressurs vi har jevn tilgang til – spesielt på fjellet og ved havet. Det er derfor spesielt aktuelt å skaffe seg vindmølle hytte eller fritidshjem, da disse ofte har beliggenhet på fjellet eller langs en fjord. På bygghjemme.no kan du kjøpe en billig online vindmølle som veier lite og derfor kan brukes på seilbåten også.