Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Rekkverk Dolle Harmony Veggmontert

Rekkverk Dolle
Harmony Veggmontert

fra5 069 kr
Velg Lengde
Lagervare  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad 750 kr

Sammenfatning

Harmony er et veggmontert rekkverk fra Dolle i rustfritt stål. Et slitesterkt materiale som krever minimalt med vedlikehold og kan monteres både innendørs og utendørs.
Varemerke

Beskrivelse

Harmony er et veggmontert rekkverk fra Dolle i rustfritt stål. Et slitesterkt materiale som krever minimalt med vedlikehold og kan monteres både innendørs og utendørs.
Pure er et rekkverksystem med 1,5 eller 2,5 m lange seksjoner. Velg antall seksjoner etter hvor langt rekkverk du trenger. Profilene kan forkortes og hvis rekkverket skal gå rundt et hjørne, må du kjøpe et hjørnesett (ikke inkludert, må bestilles som tillegg).

Pakken inneholder skruer for montering i tre. For montering i betong må spesialskruer/plugger kjøpes separat. Pakken inkluderer skjøteledd til håndløper som er nødvendig hvis du ønsker å forlenge med flere rekkverksett, samt endestykker som gir håndløperen en fin og ferdig finish. Ønsker du å montere rekkverk i et hjørne, må det bestilles hjørnesett i tillegg.

Til monteringen trenger du følgende verktøy og redskaper: en høykvalitets bore-/skruemaskin med 3 mm rustfritt stål bor (for eksempel HSS), unbrakonøkkel og vater.
For å kappe rustfritt stål, må du bruke en metallsag med tenner egnet for rustfritt stål.
VIKTIG! Hvis overflaten utsettes for metallstøv, kan det føre til synlig rust. Bruk derfor ikke sagblad som tidligere har blitt brukt til jern!

Dokument

Egenskaper

VaremerkeDolle
Art.Nr.1085921D
FargeStål
MaterialeRustfritt stål
SerieHarmony
TypeRekkverk
Lengde1500, 2500 mm