Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Filter

1 138 kr

3 074 kr

1138
1138
3074
3074

alu-stigen

(1)

krause

(3)

Sortere

4 Produkter

Du har sett alle 4 produkter

En stige er et praktisk verktøy for alle huseiere, og kan brukes til mange forskjellige oppgaver. Du trenger en stige når du skal male eller når du må hente ned en ball fra taket. Med våre brukervennlige og billige stiger på nett er du godt rustet til å klare begge disse oppgavene!

Hvorfor lønner det seg å ha en stige?

Mange huseiere tenker kanskje ikke på at de trenger en stige før de virkelig trenger den. Du kan trenge en stige både til store malejobber på huset eller til vedlikehold av for eksempel takrenner, vinduer eller trær. Da er det praktisk å ha en sikker og brukervennlig stige lett tilgjengelig!

Hvilken stigemodell skal du velge?

Hos oss på bygghjemme.no kan du velge mellom forskjellige modeller. Skal du bare bruker stigen av og til, er det nok med en enkel modell. For mer omfattende arbeidsoppgaver kan det være lurt å kjøpe en multistige. Vi har også kombistiger, skyvestiger og enkelstiger. Sjekk ut sortimentet vårt i dag!

Hvorfor kjøpe stige via bygghjemme.no?

Når du har bestemt deg for en stige som passer best for dine behov, kan du bestille den billig i vår nettbutikk. Vi i bygghjemme.no står klare til å gjøre det så enkelt som mulig for deg å handle på nett, og du kan effektivt sortere sortimentet av stiger etter pris og funksjon.