Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Sikre stillaser på nett

Filter

8 410 kr

11 903 kr

8410
8410
11903
11903

custers

(1)

krause

(1)

Sortere

2 Produkter

Stigestillas Krause Corda Hengslet

Midlertidig utsolgt

Du har sett alle 2 produkter

Dersom du skal jobbe med huset ditt på utsiden, for eksempel ved å male vegger, beise eller legge på ny kledning, er et stillas helt uunnværlig. Hos bygghjemme.no finner billige stillaser til ethvert byggeprosjekt. Vi har både stiger, rullestillas og fasadestillas.

Hva er et stillas?

Et stillas kan defineres som en midlertidig plattform for arbeid, eller en opphengskonstruksjon. De fleste moderne stillaser er basert på moduler som kan settes sammen til å utgjøre flere etasjer eller seksjoner ved behov. Bygghjemme.no har flere ulike stillas til salgs!

Er det sikkert å jobbe fra et stillas?

Hos bygghjemme.no finner du sikre og støttende stillas som trygt lar deg arbeide på huset. Rullende stillas på hjul lar deg for eksempel låse hjulene i ønsket posisjon. Både stillaser og stiger er dessuten EN 1004- eller EN 131-godkjente for maksimal sikkerhet.

Hvorfor kjøpe stige eller stillas hos bygghjemme.no?

Vi mener at stillas pris ikke skal gå på bekostning av kvalitet eller sikkerhet. Derfor finner du billige stillas og stiger i vårt sortiment, som samtidig er sikre og av solide materialer som varer lenge. Finn et stillas som passer deg!