Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Takpanel og himlingsplater | Forny taket i hjemmet

Du har sett alle 4 produkter

Begynner soverommet å se litt utdatert og slitent ut? Drømmer du om å gi det en ny look uten altfor mye innsats? Da kan det være en god idé å legge nytt panel på taket! Kjøper du takpanel på nett hos oss kan du velge mellom mange fine design som kan friske opp i hjemmet ditt. Våre takpanel er lette å montere selv og passer til alle tak. Ikke bruk unødvendig tid eller penger på å gjøre noe som kan ordnes så enkelt inne på våre nettsider! Snart har rommet ditt det lille ekstra det trenger uten noe ekstra innsats.

Mange forskjellige valgmuligheter

Det er viktig å velge det panelet som passer best til deg og ditt rom og tak. Enten det er enkle og stilrene hvite plater, eller plater med naturinspirerte mønstre og farger. Du kan også velge mellom stående eller liggende panel. Når du bestiller hos oss kan du i tillegg velge størrelse på platene og de kommer i et format som gjør det enkelt for deg å montere dem selv. Disse takplatene er godkjent av Norges Astma- og allergiforbund og passer derfor perfekt inn i alle hjem. På denne måten får du et unikt hjem som du selv har satt ditt preg på uten altfor mye innsats fra din side.

Enkelt å montere selv!

Ikke vent med å gjøre rommet ditt til det du vil ha! Spesielt når det er så lett å legge takpanel som det er med våre panel. Det er så enkelt at hvem som helst kan gjøre det! Skulle du likevel lure på noe, er det bare å spørre vår kundeservice, de er villige til å hjelpe deg med hva det skal være!