21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Takstein og betongstein

  Pris
  587 kr
  587 kr
  1 329 kr
  1 329 kr
  Varemerker
  Farge
  Materiale

  Taktetting

  Det har aldri vært enklere å skaffe seg et rimelig tak enn i dag, takket være at du finner taktetting på nett. Hos oss på Bygghjemme.no finner du alt som trengs for å kunne legge et tett og trygt tak, og alltid til svært konkurransedyktige priser. Vi anbefaler at du sjekker ut både takstein og tettebånd på samme tid, slik at du ikke bli plaget av snø eller løv som trenger seg inn til undertaket. Vi har tenkt på alt, slik at du kan handle alt du trenger på samme sted, takket være vårt store utvalg. Tett tak er et must for alle bygninger.

  Les mer
  Viser 2 av 2 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1
  benders.jpgFinnes i flere farger
  fr.587 kr
  690 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Finnes i flere varianter
  Hvorav 3 farger:
  Svart
  Rød
  Grå
  Gå til produkt
  benders.jpgFinnes i flere farger
  fr.1 329 kr
  1 563 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Finnes i flere varianter
  Hvorav 3 farger:
  Grå
  Svart
  Rød
  Gå til produkt
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1

  Ta en taksjekk!

  Vi nordmenn er ville etter å pusse opp og male huset. Men taket er noe vi ofte overser. En test viser at nordlendingene er best på å ta en sjekk av taket sitt i ny og ne, noe som vi alle burde huske å gjøre. Dersom du oppdager at taket lekker kan det gjerne være for sent. Da er det mulig du må skifte hele taket, noe som kan bli en dyr affære. Sjekk heller taket regelmessig, og legg tettebånd på riktig sted. Et tett tak er som sagt et must for at resten av huset skal fungere godt. Dersom du bor på et værutsatt sted, er det ekstremt viktig å sjekke at taket sitter godt og er tett.

  Nytt tak til lav pris

  Billig taktetting er enkelt dersom du henvender deg til bygghjemme.no. Vår hyggelige kundeservice gir deg gjerne råd om hva slags produkter du bør handle inn før du setter i gang. Vent ikke til taket lekker, men sørg for at du kommer deg tørrskodd gjennom hele året, også under de verste høststormene. Et pent tak kan være prikken over i`en dersom du er opptatt av et perfekt ytre på huset eller garasjen din.