Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Taktetting

Du har sett alle 2 produkter

Det har aldri vært enklere å skaffe seg et rimelig tak enn i dag, takket være at du finner taktetting på nett. Hos oss på Bygghjemme.no finner du alt som trengs for å kunne legge et tett og trygt tak, og alltid til svært konkurransedyktige priser. Vi anbefaler at du sjekker ut både takstein og tettebånd på samme tid, slik at du ikke bli plaget av snø eller løv som trenger seg inn til undertaket. Vi har tenkt på alt, slik at du kan handle alt du trenger på samme sted, takket være vårt store utvalg. Tett tak er et must for alle bygninger.

Ta en taksjekk!

Vi nordmenn er ville etter å pusse opp og male huset. Men taket er noe vi ofte overser. En test viser at nordlendingene er best på å ta en sjekk av taket sitt i ny og ne, noe som vi alle burde huske å gjøre. Dersom du oppdager at taket lekker kan det gjerne være for sent. Da er det mulig du må skifte hele taket, noe som kan bli en dyr affære. Sjekk heller taket regelmessig, og legg tettebånd på riktig sted. Et tett tak er som sagt et must for at resten av huset skal fungere godt. Dersom du bor på et værutsatt sted, er det ekstremt viktig å sjekke at taket sitter godt og er tett.

Nytt tak til lav pris

Billig taktetting er enkelt dersom du henvender deg til bygghjemme.no. Vår hyggelige kundeservice gir deg gjerne råd om hva slags produkter du bør handle inn før du setter i gang. Vent ikke til taket lekker, men sørg for at du kommer deg tørrskodd gjennom hele året, også under de verste høststormene. Et pent tak kan være prikken over i`en dersom du er opptatt av et perfekt ytre på huset eller garasjen din.