Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Termostat Warmup Element Smart Wi-Fi

Termostat
Warmup Element Smart Wi-Fi

fra1 895 kr
Velg Farge
Lagervare  - Leveres normalt innen 4-7 hverdager.
Utleveringssted -
 
Fraktkostnad 195 kr
Warmup Element er markedets mest minimalistiske smarte termostat som hjelper deg med å styre gulvvarmen din enkelt og stilig, og samtidig spare energi.
Varemerke

Beskrivelse

Warmup Element er markedets mest minimalistiske smarte termostat som hjelper deg med å styre gulvvarmen din enkelt og stilig, og samtidig spare energi.
Warmups Smart WiFi termostat Element er den moderne termostaten du stiller inn via telefonen men hvor de enkleste funksjonene utføres fra displayet. I likhet med storebroren 6iE, har den avansert teknologi for å maksimere energieffektiviteten til et gulvvarmesystem og spare både energi og penger.

For bruk med både elektriske og vannbårne gulvvarme-systemer, krever Element ingen programmering og bruker Warmups nyeste teknologi for å sikre at hjemmet ditt alltid har riktig temperatur, til rett tid for deg. SmartGeo-teknologien i MyHeating-appen styrer oppvarmingen din automatisk ved å vite hvor langt du er hjemmefra og varmer opp hjemmet ditt i tide før du kommer tilbake. Dette forhindrer energisløsing og kan spare opptil 25 % på strømregningen.

Avansert tidlig start – funksjon som fungerer med lokale værmeldinger for å aktivere oppvarmingen til akkurat rett tid, uavhengig av forholdene utenfor. Enkelt å bruke - Elemnts app, My Heating, er enkel å bruke og krever ingen programmering. Installasjonen kan fullføres i noen få enkle trinn.

Egenskaper

VaremerkeWARMUP
Art.Nr.ELM-01-OBW
TypeTermostat
Spenning230 V
Dybde45 mm
Høyde86 mm
Effekt3600 W
Bredde86 mm
FargeHvit, Sort