30% rabatt

Gulvvarme Pergo Quickheat

Tillegg + kr

Veil. Pris 1 712 kr

Du sparer 514 kr

1 198 kr

Kampanjepris, bare 5 dager igjen!

Delbetal fra 55 kr/mnd

Vis alle varianter
Sammenlign
Lagervare
Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Utleveringssted
(fraktkostnad: beregnes i handlekurven)

Beskrivelse

Pergo Quickheat er den smarte og enkle måten å få gulvvarme på. Ingenting å støpe i betong, minimalt med besvær – du kan til og med glemme elektrikeren. Bare rull ut quickheat-mattene med innebygde varmekabler, og klikk dem sammen. Monter termostaten og sikkerhetsboksen på veggen, og sett i støpselet. Enklere blir det ikke. I tillegg til varme gir Pergo Quickheat også gåkomfort, så du trenger ikke annet underlag. Ved å supplere hovedoppvarmingen med Pergo Quickheat kan du også vanligvis redusere temperaturen med 2 – 3 grader sammenlignet med å bruke radiatorer. Tidsuret som følger med systemet, kan stilles inn for 5 + 2 dager.

Les mer
1. Rask, komfortabel tilleggsvarme
Pergo quickheat består av to lag med skum pluss et midtre lag med varmekabler og en reflekterende aluminiumsfolie. Takket være isolasjonen og det varmereflekterende laget i bunnen av matten, rettes all varmen oppover for rask regulering av romtemperaturen.

2. Innebygd sikkerhetsfunksjon
Pergo quickheat har en innebygd elektrisk sikkerhetsfunksjon som automatisk kutter strømmen hvis det skulle oppstå en feil. Systemet er selvsagt sertifisert for egeninstallasjon, og oppfyller internasjonale standarder for utskiftbare gulv.

3. Trådløs termostat i hvert rom
Med Pergo quickheat kan du enkelt finjustere temperaturen i hvert rom. Så snart du har rullet ut mattene, kobler du ganske enkelt til sikkerhetsboksen og stiller inn den trådløse termostaten på ønsket temperatur. Det fleksible tidsuret lar deg ha separate gulvvarmeinnstillinger for ukedager og helger. Fire individuelle tidssoner lar deg dele inn døgnet (morgen, dag, kveld og natt), og du kan angi en unik temperatur for hver periode.

Dokument

Egenskaper

Varemerke Pergo
Art.Nr. PGUDLQH2P
Spenning 230 V
Tykkelse 8 mm
Bredde 100 cm
Bredde 1 m
Areal 2, 3, 4, 5 m2
Lengde 2, 3, 4, 5 m
Effekt 110, 165, 220, 275 W

Sammenlign med andre toppselgere

Her kan du sammenligne med toppselgerne i kategorien. Har du spørsmål – ta kontakt med kundeservice på 21 60 18 18, vi har åpent mandag-fredag mellom 09 - 16! Gulvvarme Pergo Quickheat

1 198 kr

1 712 kr

Varmematte-kit Profag ProMatte 160 for Flytemasse for Våtrom

1 430 kr

1 589 kr

Gulvvarme Profag Prokabel 10 Varmekabel-kit for Flytemasse

1 341 kr

1 490 kr

Tykkelse 8 mm 3,6 mm 3,9 mm
Type - For Betong For Betong
Antall - 1 stk/pakke 1 stk/pakke
Vis produkt Vis produkt

Andre som kjøpte Gulvvarme Pergo Quickheat kjøpte også

Tilbehør du kan ha behov for

  • Underlagsfoam+ Pergo 15 m2

    Et godt grunnlag for rom med mindre trafikk, f.eks. et soverom eller loft. Dette underlaget tar opp trommelyd og øker gåkomforten. Integrert fuktsperre med overlapping og teipremse inkludert.

    377 kr

    419 kr

    Kjøp tilbehør