21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  10%

  Gulvvarme Pergo Quickheat

  Pakker + kr

  Tillegg + kr

  Veil. Pris 1 712 kr

  Du sparer 171 kr

  1 541 kr

  Delbetal fra 71 kr/mnd

  Vis alle varianter

  Sammenlign
  Lagervare
  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
  Utleveringssted
  - Fraktkostnad 195 kr

  Beskrivelse

  Pergo Quickheat er den smarte og enkle måten å få gulvvarme på. Ingenting å støpe i betong, minimalt med besvær – du kan til og med glemme elektrikeren. Bare rull ut quickheat-mattene med innebygde varmekabler, og klikk dem sammen. Monter termostaten og sikkerhetsboksen på veggen, og sett i støpselet. Enklere blir det ikke. I tillegg til varme gir Pergo Quickheat også gåkomfort, så du trenger ikke annet underlag. Ved å supplere hovedoppvarmingen med Pergo Quickheat kan du også vanligvis redusere temperaturen med 2 – 3 grader sammenlignet med å bruke radiatorer. Tidsuret som følger med systemet, kan stilles inn for 5 + 2 dager.

  Les mer
  1. Rask, komfortabel tilleggsvarme
  Pergo quickheat består av to lag med skum pluss et midtre lag med varmekabler og en reflekterende aluminiumsfolie. Takket være isolasjonen og det varmereflekterende laget i bunnen av matten, rettes all varmen oppover for rask regulering av romtemperaturen.

  2. Innebygd sikkerhetsfunksjon
  Pergo quickheat har en innebygd elektrisk sikkerhetsfunksjon som automatisk kutter strømmen hvis det skulle oppstå en feil. Systemet er selvsagt sertifisert for egeninstallasjon, og oppfyller internasjonale standarder for utskiftbare gulv.

  3. Trådløs termostat i hvert rom
  Med Pergo quickheat kan du enkelt finjustere temperaturen i hvert rom. Så snart du har rullet ut mattene, kobler du ganske enkelt til sikkerhetsboksen og stiller inn den trådløse termostaten på ønsket temperatur. Det fleksible tidsuret lar deg ha separate gulvvarmeinnstillinger for ukedager og helger. Fire individuelle tidssoner lar deg dele inn døgnet (morgen, dag, kveld og natt), og du kan angi en unik temperatur for hver periode.

  Dokument

  Egenskaper

  Varemerke Pergo
  Art.Nr. PGUDLQH2P
  Type Gulvvarme
  Spenning 230 V
  Tykkelse 8 mm
  Bredde 100 cm
  Bredde 1 m
  Areal 2, 3, 4, 5 m2
  Lengde 2, 3, 4, 5 m
  Effekt 110, 165, 220, 275 W

  Tilbehør du kan ha behov for

  Sammenlign med andre toppselgere

  Her kan du sammenligne med toppselgerne i kategorien. Har du spørsmål – ta kontakt med kundeservice på 21 60 18 18, vi har åpent mandag-fredag mellom 08 - 17!
  Type
  Spenning
  Tykkelse
  Bredde
  Termostat
  1 541 kr
  1 712 kr
  Gulvvarme
  230 V
  8 mm
  -
  -
  1 606 kr
  2 142 kr
  Varmematte
  220 V
  -
  500 mm
  Nei
  Vis produkt