21 60 18 18Telefontid til 17.00
0
0 kr

Innendørsklima

Pris
2 215
2 215
36 394
36 394
Varemerker
Type
Materiale
Varmeeffekt (kW)

Avfukter

Sliter du med valg av avfukter til boligen din? Da kan du finne rimelige avfuktere her på bygghjemme.no. Kunderservice hjelper deg gjerne med råd. Avfuktere er elektriske apparater med elektronisk styring, noe som gjør dem praktiske å bruke. Dersom du opplever å finne dugg på vinduene eller råte i et rom, kan et slikt praktisk apparat være det du trenger. Mange rom sliter med fuktighet, og i verste fall kan dette føre til at det dannes muggsopp på vegger i og i taket. Dette er en alvorlig tilstand i et hus som faktisk kan gi alvorlige helseproblemer. Unngå fuktighet før det er for sent med en praktisk avfukter.

Les mer
Viser 4 av 4 produkter
Side 1 / 1
Avfukter Woods WPF52
woods_logo_sv.jpg
30 544 kr
Leveres innen 2-3 uker
Gå til produkt
Avfuktere eeese Emil 10L
15%
eeese-logo.jpg
2 215 kr
2 594 kr
Leveres innen 2-3 uker
Gå til produkt
Avfukter Woods WPF100
woods_logo_sv.jpg
36 394 kr
Leveres innen 2-3 uker
Gå til produkt
Avfuktere eeese Adam 20L
17%
eeese-logo.jpg
3 000 kr
3 634 kr
Leveres innen 2-3 uker
Gå til produkt
Side 1 / 1

Hvordan virker den?

Siden menneskene som bor i huset produserer mye fuktighet via sin daglige aktivitet, er en avfukter en smart investering. Slike dagligdagse aktiviteter kan innebære matlaging, tørking av klær inne, hyppig bruk av dusjen eller det å lage seg en kopp te med vannkokeren. Alt sammen bidrar til fuktighet i rommet. Mange kjellere og kjellerstuer har også høy luftfuktighet, og vi kaller dette gjerne for et rått klima. I slike tilfeller kan en avfukter være til stor hjelp. Den tørkerotorbaserte avfukteren fungerer ved at den trekker til seg luften fra rommet gjennom et filter. Deretter passerer luften gjennom et hjul som roterer, der et spesielt materiale absorberer det overflødige vannet som kommer ut av luften.

Reager før det er for sent

En billig og bra avfukter kan være akkurat det du trenger for å løse et dårlig inneklima. Som sagt kan høy fuktighet inne føre til helseproblemer, og det er ikke lenger nødvendig. Invester nå online i dette praktiske produktet før fuktigheten tar over. Det kan være smart å innstallere avfukteren på badet for eksempel. Dette er et rom med mye fuktighet. Hvem har vel ikke opplevd soppdannelser i fugene?