Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Avfukter

Filter

eeese

(1)

Avfukter

(1)

Sortere

1 Produkt

Avfuktere eeese Emil 10L

Avfuktere eeese Emil 10L

2 434 krVeil.2 495,-

Leveringstid 2-3 uker

Du har sett alle 1 produkter

Sliter du med valg av avfukter til boligen din? Da kan du finne rimelige avfuktere her på bygghjemme.no. Kunderservice hjelper deg gjerne med råd. Avfuktere er elektriske apparater med elektronisk styring, noe som gjør dem praktiske å bruke. Dersom du opplever å finne dugg på vinduene eller råte i et rom, kan et slikt praktisk apparat være det du trenger. Mange rom sliter med fuktighet, og i verste fall kan dette føre til at det dannes muggsopp på vegger i og i taket. Dette er en alvorlig tilstand i et hus som faktisk kan gi alvorlige helseproblemer. Unngå fuktighet før det er for sent med en praktisk avfukter.

Hvordan virker den?

Siden menneskene som bor i huset produserer mye fuktighet via sin daglige aktivitet, er en avfukter en smart investering. Slike dagligdagse aktiviteter kan innebære matlaging, tørking av klær inne, hyppig bruk av dusjen eller det å lage seg en kopp te med vannkokeren. Alt sammen bidrar til fuktighet i rommet. Mange kjellere og kjellerstuer har også høy luftfuktighet, og vi kaller dette gjerne for et rått klima. I slike tilfeller kan en avfukter være til stor hjelp. Den tørkerotorbaserte avfukteren fungerer ved at den trekker til seg luften fra rommet gjennom et filter. Deretter passerer luften gjennom et hjul som roterer, der et spesielt materiale absorberer det overflødige vannet som kommer ut av luften.

Reager før det er for sent

En billig og bra avfukter kan være akkurat det du trenger for å løse et dårlig inneklima. Som sagt kan høy fuktighet inne føre til helseproblemer, og det er ikke lenger nødvendig. Invester nå online i dette praktiske produktet før fuktigheten tar over. Det kan være smart å innstallere avfukteren på badet for eksempel. Dette er et rom med mye fuktighet. Hvem har vel ikke opplevd soppdannelser i fugene?