Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Avfukter

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Vanlige spørsmål om

Hvordan virker den?

Sliter du med valg av avfukter til boligen din? Da kan du finne rimelige avfuktere her på bygghjemme.no. Kunderservice hjelper deg gjerne med råd. Avfuktere er elektriske apparater med elektronisk styring, noe som gjør dem praktiske å bruke. Dersom du opplever å finne dugg på vinduene eller råte i et rom, kan et slikt praktisk apparat være det du trenger. Mange rom sliter med fuktighet, og i verste fall kan dette føre til at det dannes muggsopp på vegger i og i taket. Dette er en alvorlig tilstand i et hus som faktisk kan gi alvorlige helseproblemer. Unngå fuktighet før det er for sent med en praktisk avfukter.

Reager før det er for sent

En billig og bra avfukter kan være akkurat det du trenger for å løse et dårlig inneklima. Som sagt kan høy fuktighet inne føre til helseproblemer, og det er ikke lenger nødvendig. Invester nå online i dette praktiske produktet før fuktigheten tar over. Det kan være smart å innstallere avfukteren på badet for eksempel. Dette er et rom med mye fuktighet. Hvem har vel ikke opplevd soppdannelser i fugene?