Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Luftfukter

Filter

termo

(1)

Hvit/Blå

(1)

Plast

(1)

Sortere

1 Produkt

Luftfukter Termo 0,8 L

Luftfukter Termo 0,8 L

666 kr 740,-

Se prisen!

Du har sett alle 1 produkter

I Norge har vi et ganske tørt inneklima, noe som kan gi deg tørr hud, hår og tørre slimhinner. Det som er en fin løsning, er å investere i en billig luftfukter. En luftfukter sørger for å gi et passende fuktighet inne, noe som gir bedre inneklima. Luftfukter kan gi både varm eller kald luft. Det er også mulig med begge deler på en gang. Best av alt, så tar det ikke lang tid for å fukte luften i et tørt innemiljø. De ulike luftfuktere vi tilbyr har forskjellige kapasiteter, alt etter hvor stort rommet er. Luftfukter kommer i ulike fine design, som vil passe godt inn i hjemmet.

Hvordan bruke en luftfukter?

De som sliter med astma eller allergi har et stort behov med en luftfukter, da spesielt i den kalle vinteren vi har her i Norden. Ved å øke fuktigheten blir det enklere å puste, noe som er godt for luftveiene ved astma eller forkjølelse. Ofte er luften ekstra tørr i helt nye hus, og det trengs luftfuktighet. Det er en fordel å måle luftfuktigheten i hjemmet. Den skal være på omtrent 45%, mens hos noen er det bedre med en høyere prosent. For en sunnere effekt av luftfukteren, er det viktig å bytte ut filtrene jevnlig. Noen av våre luftfukterne har en funksjon som viser deg når du må fylle på vann i tanken. Luftfukteren kommer også med egen kontroll, hvor du enkelt kan regulere nivået.

Et sunnere inneklima

Luftfukter finner du hos oss for rimelige priser. Det er meningen at det skal være tilgjengelig for alle som er plaget av tørr luft. Luftfukteren fungerer raskt og ganske enkelt. Det er mulig å kjøpe luftfukter som er lettere å forflytte, etter hvor det behøves en fuktigere luft. Har du spørsmål angående produktet, er vi lett tilgjengelig på kundeservice for å svare på dine spørsmål.