Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Luftrenser

Du har sett alle 4 produkter

Visste du at det er skadelig for helsen din å puste inn urenslig luft? Kjøp luftrenser om du ønsker å gjøre noe med det. Det er kanskje ikke så mange som tenker over dette. Selv om du rengjør hjemmet daglig, så fungerer luftrenseren som prikken over i-en. Hos oss finner du luftrensere for rimelige priser, som kan bedre innemiljøet i ditt hjem. Det er ganske mange som sliter med forskjellige allergier som pollenallergi eller er sensitive for støv. En luftrenser vil være til god hjelp med dette. Beste er at du kun trenger å investere i en luftrenser, for et friskere og sunnere innemiljø for hjemmet.

For bruk til å forbedre innemiljøet

Du har kanskje allerede installert en godt fungerende ventilasjon, men med en luftrenser så forbedres klimaet i hjemmet. Støv og vaskemidler kan gi et dårlig inneklima. En luftrenser kommer med en egen kontroll, som du enkelt kan kontrollere for hvor lenge det skal stå på for å rense luften. Luftrensere kan rense lufta fra 1 til 9 timer om gangen. De fleste har blant annet tre vindhastigheter fra lav, medium og høy alt etter behov. Du kan også sette den på nattmodus, hvor lydnivået blir lavt nok til å ikke forstyrre nattesøvnen. Luftrenseren fungerer ved at filteret renser inneluften. Luftrensere kommer i ulike størrelser. De med minst kapasitet, vil ikke klare å rense et stort rom. Da bør du gå for en større en.

Gjør det godt for deg og dine

Finn en billig luftrenser for å bedre klimaet for deg og dine i hjemmet. Luftrenseren sørger for å eliminere de stoffene som forårsaker dårlig inneluft. Dette er godt for din helse, og spesielt luftveiene. Du vil raskt merke forskjellen fra tidligere inneklima til et friskere inneklima. Vi tilbyr et bredt sortiment med ulike modeller etter hvor du skal bruke den.