21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Innendørsklima

  Pris
  404 kr
  404 kr
  1 304 kr
  1 304 kr
  Varemerker
  Type
  Farge

  Luftrenser

  Visste du at det er skadelig for helsen din å puste inn urenslig luft? Kjøp luftrenser om du ønsker å gjøre noe med det. Det er kanskje ikke så mange som tenker over dette. Selv om du rengjør hjemmet daglig, så fungerer luftrenseren som prikken over i-en. Hos oss finner du luftrensere for rimelige priser, som kan bedre innemiljøet i ditt hjem. Det er ganske mange som sliter med forskjellige allergier som pollenallergi eller er sensitive for støv. En luftrenser vil være til god hjelp med dette. Beste er at du kun trenger å investere i en luftrenser, for et friskere og sunnere innemiljø for hjemmet.

  Les mer
  Viser 4 av 4 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1
  10%
  termo.jpg
  854 kr
  949 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  10%
  termo.jpg
  1 304 kr
  1 449 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  10%
  termo.jpg
  404 kr
  449 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1

  For bruk til å forbedre innemiljøet

  Du har kanskje allerede installert en godt fungerende ventilasjon, men med en luftrenser så forbedres klimaet i hjemmet. Støv og vaskemidler kan gi et dårlig inneklima. En luftrenser kommer med en egen kontroll, som du enkelt kan kontrollere for hvor lenge det skal stå på for å rense luften. Luftrensere kan rense lufta fra 1 til 9 timer om gangen. De fleste har blant annet tre vindhastigheter fra lav, medium og høy alt etter behov. Du kan også sette den på nattmodus, hvor lydnivået blir lavt nok til å ikke forstyrre nattesøvnen. Luftrenseren fungerer ved at filteret renser inneluften. Luftrensere kommer i ulike størrelser. De med minst kapasitet, vil ikke klare å rense et stort rom. Da bør du gå for en større en.

  Gjør det godt for deg og dine

  Finn en billig luftrenser for å bedre klimaet for deg og dine i hjemmet. Luftrenseren sørger for å eliminere de stoffene som forårsaker dårlig inneluft. Dette er godt for din helse, og spesielt luftveiene. Du vil raskt merke forskjellen fra tidligere inneklima til et friskere inneklima. Vi tilbyr et bredt sortiment med ulike modeller etter hvor du skal bruke den.