Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Gasspeis

Filter

189 kr

999 kr

189
189
999
999

Vis kun kampanjeprodukter

(2)

sunwind

(3)

Svart

(3)

Gassovn

(1)

Tilbehør

(1)

Infravarmer

(1)

Sortere

3 Produkter

Du har sett alle 3 produkter

En gasspeis er en kilde til oppvarming som avgir varme fra stråling. Noen gasspeiser har keramiske elementer som fordeler varmen. Du trenger ikke pipe, de er enkle å vedlikeholde, krever minimal innsats for å få fyr i, og godt egnet til hurtig oppvarming. Den krever ikke brannmur, og kan settes opp hvor som helst. Du slipper sot og støv, og kan nyte god varme gjennom å trykke på batteri-tenningen. Det å fyre med gass er en kostnadseffektiv og god form for oppvarming. I denne kategorien finner du gasspeiser fra mange kjente merker, som alle er av god kvalitet. En billig gasspeis er en god investering og kommer vanligvis til bruk når kulden sett inn til vinteren.

Gasspeis for kalde dager

Gasspeis er en varmekilde som de aller fleste husholdninger kan bruke. En slik flyttbar ovn gir hurtig og effektiv varme, og passer perfekt til hytte, camping, båt eller hjemme. De har ingen krav til plassering, de som er flyttbare, har hjul slik at du kan trille de med deg over alt. De krever heller ikke brannmur, og du slipper støv og sot slik du får med vedfyring. Varmen avgis fra keramiske elementer som fordeler varmen, og med batteritenning sikres ovnen start hver eneste gang. Den har luktfri og ren forbrenning, og tretrinns regulering av varmen, dvs.1400/2800/4200 watt. Videre har ovnen velte-, tenn,- og CO2-sikring for ekstra sikkerhet. Du får også slange og regulator som følger med.

Kjøp gasspeis med hurtig oppvarming og høy effekt

Har du tenkt å kjøpe gasspeis? På bygghjemme.no finner du gasspeis på nett. Der finner du et flott utvalg av modeller, typer og merker. Gasspeis er et utmerket varmekilde på kalde dager. Ønsker du en peis som ikke tar stor plass? Skal den være flyttbar? Skal de gi god og hurtig varme? Du vil garantert finne slike gasspeiser hos oss. Her får du rimelige priser til god kvalitet.