21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Peis og ovn

  Pris
  760,50
  760,50
  945
  945
  Varemerker
  Materiale
  Farge

  Radiator

  Et behagelig inneklima krever mer enn kun ren luft. Det handler også om å ha en temperatur i rommet som gjør at man verken fryser eller svetter. Det finnes flere måter å fikse dette på, og en av dem er med en radiator. Radiatorer gir en behagelig varme og vi kan tilby flere varianter av disse. Noen er oljefylte, slik at det er oppvarmet olje som sirkulerer inne radiatoren og avgir varme. Andre er drevet kun på elektrisitet, som en ordinær varmeovn. Det må nesten nevnes, at i tillegg til at de varmer opp rommene, gir de boligen et flott retro-look. Kjøp radiator for både varmes skyld og for et flott interiør.

  Les mer
  Viser 1 av 1 produkter
  Side 1 / 1
  10%
  termo.jpg
  fr. 760 kr
  845 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Finnes i flere varianter
  Gå til produkt
  Side 1 / 1

  Godt inneklima og smarte løsninger

  Vi tilbringer mye av tiden vår hjemme, spesielt i den kalde årstiden. Derfor er de fleste nordmenn utrolig dyktige til å skape rom som er komfortable og ser flotte ut. Skaffer man seg en radiator er den lett å inkludere i det eksisterende interiøret. Ta for eksempel en titt på radiator med glassfront. Den er moderne, men vil ikke bli for fremtredende. Utover at produktene har en god design er de også meget lett å stille inn på riktig temperatur. Sett termostaten på ønskede grader og radiatoren sørger for resten. Det er også verdt å merke seg at disse produktene kan benyttes i våtrom, som badet. Hvilke som egner seg finner du i produktbeskrivelsene.

  Komfortable rom med radiator

  Det spiller ingen rolle om du bygger nytt eller skal renovere en eldre bolig. Radiatorer passer hos alle. Det handler bare å finne den varianten du liker best, og som passer hos deg. Vi kan tilby billig radiator med en utmerket kvalitet, både for våtrom og resten av boligen. Velg oljefylt, eller andre varianter, for å få et godt inneklima og komfortable rom også på den kaldeste årstiden.