Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Varmevifte og viftekonvektor | Spre varmen

Filter

489,60 kr

2 199 kr

489
489.6
2199
2199

Vis kun kampanjeprodukter

(2)

sunwind

(3)

termo

(4)

Svart

(4)

Hvit

(1)

PTC-Keramisk Varmevifte

(3)

Vifte

(3)

Varmevifte

(1)

Metall/Plast

(2)

Plast

(2)

Sortere

7 Produkter

Du har sett alle 7 produkter

Hos bygghjemme.no kan du kjøpe viftekonvektor og varmevifte vegg på nett til en billig penge. I utvalget vårt finner du blant annet modeller som raskere varmer opp rom ved å hurtig spre varmen utover, og gir dermed rommet en jevnere temperatur. Det tar ikke lenger lang tid å få et rom tilstrekkelig varmt.

Hva er en viftekonvektor?

En viftekonvektor består av en radiator med innebygget vifte, som lar varmen raskt spre seg i et rom. Disse fås i forskjellig design, størrelse og i ulike tykkelser. Mange går for veggmontert varmevifte, mens andre populære varianter plasseres på gulv eller oppå varmeovn. En 12v varmevifte er alt som skal til for behagelig romtemperatur.

Hvordan fungerer ulike typer varmevifter?

En 12 volt varmevifte kan i mange tilfeller være tilstrekkelig i små rom. I tillegg tar en varmevifte 12V lite plass i rommet. Enkelte modeller plasseres oppå varmeovn og sprer varmen derfra. Andre modeller har touch-funksjon og fjernkontroll, slik at du kan justere varmen rett fra sofaen. Bygghjemme.no har også kraftigere 230 V varmevifter.

Hvorfor er det nyttig med viftekonvektor?

Når du har en varmevifte veggmontert kan du varme opp hele huset, eventuelt kjeller og garasje. Viftekonvektor pris varierer, men på bygghjemme.no er vi opptatt av rimelige priser du skal få mye igjen for. Kanskje en viftekonvektor vannbåren type kan være noe? Uansett hva du går for, blir de kjølige rommene varme i en fei!