Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Lamellgardiner

Du har sett alle 1 produkter

Lamellgardiner er et fint alternativ til konvensjonelle gardiner i stoff, til rullegardiner, og til bare vinduer uten gardiner. Lamellgardiner har en masse fordeler fremfor andre gardin, eller andre alternativer for vindusskjerming. Lamellgardinene slipper lyset inn, og hindrer samtidig innsyn utenfra. Det er enkelt å montere lamellgardiner, og gir rommet et rent og stilig inntrykk. Lamellgardiner kommer i ulike farger og bredder. De kan også forkortes både i bredde og lengde, slik at de enkelt kan tilpasses det vinduet, eller terrassedøren som tenger skjerming. En annen ting med Lameller, er at de gir deg også mulighet til å se ut, Lamellene skråstiller du med styrer du med snortrekk, og kan derfor variere åpningen etter behov. Hos Bygghjemme.no får du billige lamellgardiner

Skjermerfor sol og innsyn

Lamellgardiner blir mer og mer brukt, både i private hjem, men også hos bedrifter og innen næring. Selv om vi liker solen, er det ikke alltid det passer at den skinner inn. Dessuten ønsker vi ofte å skjerme oss fra innsyn, enten hjemme, eller der det er glassvegger i kontorbygninger og butikker. Lamellgardiner kan du henge opp der du vil, det er enkelt å henge de opp, og kan tilpasses i høyde og bredde slik at du kan skreddersy lamellgardinene slik at de passer inn der du vil ha de. Lamellgardinene kommer i ulike farger, hvit, sort og gått. Dette gir deg mulighet til å finne akkurat den rette til ditt hjem.

Lamellgardiner for ditt hjem

Når du har bestemt deg for å kjøpe lamellgardiner til ditt hjem, er det bare for deg å måle opp, og velge hvilken høyde som er nærmest målene til det vinduet eller døren du skal ha den, Deretter bestemmer du hvilken farge du vil ha. Og da er det bare å bestille, og du kan se frem til en stue uten sjenerende sollys eller innsyn.