Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Persienner

Persienne Debel Twist

Persienne Debel Twist

fra86 kr

Spar 28 %

Kampanje

12h igjen!

Du har sett alle 1 produkter

Det finnes flere gode alternativer å velge mellom når det kommer til solskjerming og beskyttelse for innsyn i hjemmet. Persienner vil være et godt alternativ. Når man har store vinduer, så kan det fort komme for sterkt lys inn i rommet. Kraftig solskinn kan gi rommet en ubehagelig varme, men med persienner gir det en bedre atmosfære inne. Persiennene kommer i ulike farger og størrelser for å matche hjemmet ditt. Persienner gir hjemmet ditt et mer klassisk og stilfullt preg. Vi tilbyr et stort utvalg av persienner på nett for lave priser. Vi har en rekke modeller fra de ledende produsentene på markedet.

Fordelene med persienner

En stor fordel med persienner er f.eks at de er enkle å rengjøre. De er egnet for alle rom i hjemmet, spesielt på baderommet og på kjøkken. Funksjonen gjør det mulig for deg gjennom en vridestang, å dreie lamellene for å slippe inn lyset. Slik har du enkelt muligheten for å styre hvor mye lys, du ønsker inn, og når du vil ha det. Andre alternativer er persienner for vindu eller vindusdører. Persienner i aluminium er laget slik at de tåler fukt, noe som gir dem lengre levetid. Persienner kan du enkelt montere på egenhånd. De kan monteres på vegg, tak, innenfor vinduskarmen og utenpå vinduskarmen. Lengdene på persiennene kan justeres, samt at de kan kuttes i ønsket bredde. Det anbefales å bruke persiennesaks, for finere resultat.

Kjøp persienner som passer perfekt til deg

Når du skal kjøpe persienner, kan du enkelt finne den størrelsen som passer i vår nettbutikk. Inne under hvert produkt, kan du enkelt velge størrelse og farge. Det anbefales at du på forhånd måler opp hjemme, for å finne rett størrelse. Persiennene vil harmonisere med resten av interiøret i rommet, og gi møblenes farge ekstra løft. Persiennene er svært brukervennlig og gir deg god mulighet for lysregulering.