21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Innsynsbeskyttelse vinduer

  Pris
  86
  86
  401
  401
  Type
  Varemerker
  Farge
  Materiale

  Persienner

  Det finnes flere gode alternativer å velge mellom når det kommer til solskjerming og beskyttelse for innsyn i hjemmet. Persienner vil være et godt alternativ. Når man har store vinduer, så kan det fort komme for sterkt lys inn i rommet. Kraftig solskinn kan gi rommet en ubehagelig varme, men med persienner gir det en bedre atmosfære inne. Persiennene kommer i ulike farger og størrelser for å matche hjemmet ditt. Persienner gir hjemmet ditt et mer klassisk og stilfullt preg. Vi tilbyr et stort utvalg av persienner på nett for lave priser. Vi har en rekke modeller fra de ledende produsentene på markedet.

  Les mer
  Viser 1 av 1 produkter
  Side 1 / 1
  debel-logo.jpgFinnes i flere farger
  fr.86 kr
  108 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Finnes i flere varianter
  Hvorav 2 farger:
  Sølv
  Hvit
  Gå til produkt
  Side 1 / 1

  Fordelene med persienner

  En stor fordel med persienner er f.eks at de er enkle å rengjøre. De er egnet for alle rom i hjemmet, spesielt på baderommet og på kjøkken. Funksjonen gjør det mulig for deg gjennom en vridestang, å dreie lamellene for å slippe inn lyset. Slik har du enkelt muligheten for å styre hvor mye lys, du ønsker inn, og når du vil ha det. Andre alternativer er persienner for vindu eller vindusdører. Persienner i aluminium er laget slik at de tåler fukt, noe som gir dem lengre levetid. Persienner kan du enkelt montere på egenhånd. De kan monteres på vegg, tak, innenfor vinduskarmen og utenpå vinduskarmen. Lengdene på persiennene kan justeres, samt at de kan kuttes i ønsket bredde. Det anbefales å bruke persiennesaks, for finere resultat.

  Kjøp persienner som passer perfekt til deg

  Når du skal kjøpe persienner, kan du enkelt finne den størrelsen som passer i vår nettbutikk. Inne under hvert produkt, kan du enkelt velge størrelse og farge. Det anbefales at du på forhånd måler opp hjemme, for å finne rett størrelse. Persiennene vil harmonisere med resten av interiøret i rommet, og gi møblenes farge ekstra løft. Persiennene er svært brukervennlig og gir deg god mulighet for lysregulering.