Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Plisségardiner

Du har sett alle 5 produkter

Vanlige spørsmål om

Hva bør du tenke på ved kjøp av plisségardiner?
Spørsmål å stille før kjøp av plisségardiner?
Hvilken stil passer ditt hjem?
Kan du installere plisségardiner selv?
Solskjerming og sunne forhold?

Har det seg slik at du er lei av at lyset skinner inn gjennom soveromsvinduet? Da burde du sjekke ut våre plisségardiner, som fungerer godt til solskjerming for vinduet. Fra bygghjemme.no vil du finne et stort utvalg og stil av solskjerming for lave priser.

Solskjerming og sunne forhold!

Alle har rett på litt privatliv i sitt hjem. Noen ønsker det gjerne mer enn andre. Spesielt i soverommet ønsker en følelsen av trygghet og privatliv. Derfor er det mange som bruker plisségardiner på soverom. Gode lysforhold er ganske sunt for deg, og derfor viktig med tilgang til naturlig lys i hjemmet ditt. Det vil også gi en mer luftig følelse i hjemmet, når du åpner for litt utsyn. Dette uten at folk utenfra, kan se inn gjennom gardinene dine. Dette er jo for eksempel et godt alternativ, om du har ekstra store vinduer. Bestill dine nye plisségardiner, og skjerm for innsyn!

Størrelse og vedlikehold

Det er en fordel å måle vinduskarmen eller veggen rundt for at det skal passe. Inne på nettsiden vår, kan du enkelt legge inn ønsket størrelse på hver produkt. Du vil med en gang se feltet med ønsket bredde og et felt med ønsket farge. Bredden hos oss varierer, men du finner de fleste fra 60 til 140 cm. Du kan ganske enkelt kutte på bredden etter behov. Høyden på plisségardiner, varierer fra 130 til 210 cm. Du kan ganske enkelt holde gardinene rene med en enkel støv kost, da de ikke tåler rens eller stryk. Skulle du lure på noe, så er vi lett tilgjengelig for å svare på dine spørsmål!