Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Plisségardiner

Filter

245 kr

1 479 kr

245
245
1479
1479

debel

(5)

Hvit

(5)

Sort

(2)

Grå

(3)

Svart

(1)

Plisségardin

(5)

Polyester

(5)

Sortere

5 Produkter

Du har sett alle 5 produkter

Har det seg slik at du er lei av at lyset skinner inn gjennom soveromsvinduet? Da burde du sjekke ut våre plisségardiner, som fungerer godt til solskjerming for vinduet. Fra bygghjemme.no vil du finne et stort utvalg og stil av solskjerming for lave priser.

Hva bør du tenke på ved kjøp av plisségardiner?

Plisségardiner er en kombinasjon av persienner og gardiner, som skjermer for sollys. Du kan velge funksjon eller etter eget behov. Plisségardinene gjør det enkelt for deg å regulere hvor mye lys du ønsker inn i rommet. En stor fordel er at du kan ha utsyn, mens det er skjermet for innsyn. Det fungerer med at den skyves helt i sammen, slik at du får utsyn i midten. Du kan velge mellom elektrisk styrt eller manuelt styrt. Materialet i gardinene lages med enten to lav av foldet papir eller stoff. Valget er mellom lysfiltrerende, lystette og lyddempende typer. Det er viktig at du på forhånd måler vindu eller verandadører du skal ha plisségardinene til. Det er også mulig å kutte bredden, etter eget behov. Uansett så har vi gode plisségardiner for lave priser.

Kan du installere plisségardiner selv?

Vurdert å kjøpe plisségardiner? Da kan vi informere deg, at du enkelt kan montere dette selv. Plisségardiner kan festes på vegg eller i tak. Det er mulig å henge plisségardinen inni eller utpå vinduskarmen. Plisségardinen kan festes i toppen eller i bunnen av vinduskarmen. Disse kommer uten snor, hvor du selv regulerer om deler eller hele vinduet skal skjermes. Det kan trygt sies at disse også er mer barnesikre. Skulle det ha seg slik at du bestiller plisségardiner med snor, da anbefales det å bruke snorbryter eller snorfeste til. Disse kan du også montere enkelt på selv. Snorbryter skal monteres på kjedetrekk, hvor kjedetrekket vil ryke ved belastninger på over 6kg. Snorfestet kan du feste til karmen eller i vegg, for å sikre at barn ikke får kjedetrekket rundt halsen. Barnesikre plisségardiner på nett, tilbys for lave priser!

Spørsmål å stille før kjøp av plisségardiner?

Er det egnet for alle rom i hjemmet?

Plisségardiner er en av mange alternativ, for solskjerming i hjemmet. Da det er ganske enkelt å montere plisségardiner selv, så er det ikke uvanlig at disse har blitt ekstra populære. En fordel med disse gardinene, er at de vil ikke ta stor plass. Gardinene gir ikke bare effektiv solbeskyttelse, men de kan også stenge varmen ute for å gi behagelig lys i rommet. Dette er også noe som vil gi en bedre inneklima, for den som befinner seg i rommet. Derfor vil disse gardinene være godt egnet for alle vindu i hjemmet ditt, alt etter smak og behag. Ikke bare det, de er også ganske stilige!

Solskjerming og sunne forhold!

Alle har rett på litt privatliv i sitt hjem. Noen ønsker det gjerne mer enn andre. Spesielt i soverommet ønsker en følelsen av trygghet og privatliv. Derfor er det mange som bruker plisségardiner på soverom. Gode lysforhold er ganske sunt for deg, og derfor viktig med tilgang til naturlig lys i hjemmet ditt. Det vil også gi en mer luftig følelse i hjemmet, når du åpner for litt utsyn. Dette uten at folk utenfra, kan se inn gjennom gardinene dine. Dette er jo for eksempel et godt alternativ, om du har ekstra store vinduer. Bestill dine nye plisségardiner, og skjerm for innsyn!

Hvilken stil passer ditt hjem?

Sterke solstråler kan skape misfarge på gulvet ditt hjemme, derfor er dette et godt alternativ om du ønsker å ha muligheten for å trekke for når det passer deg. Plisségardiner vil passe godt for deg, om du ønsker at hjemmet skal bli enda mer moderne stiligere. Ganske mange velger hvite plisségardiner, for ikke å bli lei av utvalgte farge. Det er viktig å ikke la det ødelegge for det som definerer deg, din egen stil! Det finnes farger du kan velge ut for å gi rommet et ekstra løft og karakter. Kalde farger er kanskje mer passelig for kontoret, eller hvor du arbeider. Det anbefales å ikke bruke varme farger i små rom, men heller i større rom for å gjøre det mer koselig. Det ligger i ordet varm, at det virker omfavnende. Du kan også velge farger med duse toner, for å dempe en kald farge.

Størrelse og vedlikehold

Det er en fordel å måle vinduskarmen eller veggen rundt for at det skal passe. Inne på nettsiden vår, kan du enkelt legge inn ønsket størrelse på hver produkt. Du vil med en gang se feltet med ønsket bredde og et felt med ønsket farge. Bredden hos oss varierer, men du finner de fleste fra 60 til 140 cm. Du kan ganske enkelt kutte på bredden etter behov. Høyden på plisségardiner, varierer fra 130 til 210 cm. Du kan ganske enkelt holde gardinene rene med en enkel støv kost, da de ikke tåler rens eller stryk. Skulle du lure på noe, så er vi lett tilgjengelig for å svare på dine spørsmål!