21 60 18 18Telefontid til 17.00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Innsynsbeskyttelse vinduer

  Pris
  315 kr
  315 kr
  647 kr
  647 kr
  Farge
  Varemerker
  Type
  Materiale
  Leveringstid

  Rullegardiner

  Rullegardiner er en svært vanlig og praktisk investering i Norge. Takket være våre lange, lyse sommernetter kan dette være den eneste måten å stenge ute lyset på om du vil sove godt. I dette tilfellet bør du kjøpe lystette rullegardiner. Ønsker du deg nye rullegardiner i huset, bør du derfor være bevisst på om de skal brukes som et dekorelement eller for å stenge ute alt lys. Her på bygghjemme.no finner du begge typer. De florlette rullegardinene med striper skaper et luksuriøst preg i stuen, men bør ikke anvendes på soverommet. Sjekk ut våre rimelige rullegardiner samtidig som du får vite mer om innstalleringen via praktiske videoer på vårt nettsted.

  Les mer
  Viser 3 av 3 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1
  fr.355 kr
  394 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Finnes i flere varianter
  Gå til produkt
  fr.315 kr
  350 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Finnes i flere varianter
  Gå til produkt
  fr.357 kr
  397 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Finnes i flere varianter
  Gå til produkt
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1

  En praktisk løsning for alle

  Mange mennesker i utlandet spør nordmenn om hvordan de får sove under midnattsolen. Da er det jo morsomt å kunne svare at man bare trenger å dra ned rullegardinen, og rommet blir bekmørkt med en gang! Derfor kan rullegardiner også være en nyttig investering til hytta ved sjøen eller på fjellet. Det er jo gjerne der man oppholder seg når natten er som lysest. Våre rullegardiner har et stilrent uttrykk som passer inn i de fleste interiører, og de er enkle å montere. Du trenger bare ta riktige og nøyaktige mål av vinduene dine før bestilling. Dersom du har spørsmål, vil vår hyggelige kundeservice svare deg så fort som mulig.

  Rimeligere over Internett

  Du finner mange billige rullegardiner, samt utrolig mange andre produkter til ditt hjem, her på bygghjemme.no. Som et av Norges største byggevarehus online kan vi skaffe deg alt du trenger av praktiske løsninger både ute og inne. Ikke nøl dersom du er plaget av sollyset. Kanskje er du lei av å se på TV i motlys? Det er da det koster lite å kjøpe en praktisk rullegardin.