Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Rullegardiner

Du har sett alle 6 produkter

Rullegardiner er en svært vanlig og praktisk investering i Norge. Takket være våre lange, lyse sommernetter kan dette være den eneste måten å stenge ute lyset på om du vil sove godt. I dette tilfellet bør du kjøpe lystette rullegardiner. Ønsker du deg nye rullegardiner i huset, bør du derfor være bevisst på om de skal brukes som et dekorelement eller for å stenge ute alt lys. Her på bygghjemme.no finner du begge typer. De florlette rullegardinene med striper skaper et luksuriøst preg i stuen, men bør ikke anvendes på soverommet. Sjekk ut våre rimelige rullegardiner samtidig som du får vite mer om innstalleringen via praktiske videoer på vårt nettsted.

En praktisk løsning for alle

Mange mennesker i utlandet spør nordmenn om hvordan de får sove under midnattsolen. Da er det jo morsomt å kunne svare at man bare trenger å dra ned rullegardinen, og rommet blir bekmørkt med en gang! Derfor kan rullegardiner også være en nyttig investering til hytta ved sjøen eller på fjellet. Det er jo gjerne der man oppholder seg når natten er som lysest. Våre rullegardiner har et stilrent uttrykk som passer inn i de fleste interiører, og de er enkle å montere. Du trenger bare ta riktige og nøyaktige mål av vinduene dine før bestilling. Dersom du har spørsmål, vil vår hyggelige kundeservice svare deg så fort som mulig.

Rimeligere over Internett

Du finner mange billige rullegardiner, samt utrolig mange andre produkter til ditt hjem, her på bygghjemme.no. Som et av Norges største byggevarehus online kan vi skaffe deg alt du trenger av praktiske løsninger både ute og inne. Ikke nøl dersom du er plaget av sollyset. Kanskje er du lei av å se på TV i motlys? Det er da det koster lite å kjøpe en praktisk rullegardin.