21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
0
0 kr

Kjellervinduer

Pris
2 147
2 147
4 441
4 441
Varemerker
Glass
Farge
Åpnes
Type
Materiale

Topphengslet vindu

Installer ett eller flere topphengslet vindu i din kjeller eller bod og tryll fram praktiske bruksarealer i din bolig. Alle vinduer i vårt vareutvalg er av den beste kvaliteten, og vi imøtekommer de fleste av dine ønsker. De fleste vinduene leveres hvite, men du kan be om individuelle tilpasninger.

Les mer
Viser 1 av 1 produkter
Side 1 / 1
Vindu Uldal Topphengslet 2-Lags Tre
uldal_kort-leveringstid-logo.jpg
fr.2 147 kr
4 294 kr
Leveres innen 5-10 hverdager
Finnes i flere varianter
Gå til produkt
Side 1 / 1

Skap et helt nytt rom

Du kan spesialtilpasse dine vinduer med både sprosser, hengsler og aluminiumsbekledning slik at de står i stil til resten av huset ditt. Med et topphengslet vindu kan du trylle fram både hobbyrom, vaskerom og snekkerbod i dine kjellerarealer. Bare husk at det ikke er tillatt å bruke rom uten vanlige vinduer til soverom grunnet brannfaren og tilgang på rømningsveier. Så lenge du overholder dette kan du skape fine rom!

Bestill et topphengslet vindu hos oss i dag, og kle dine nye bruksrom med vinduer som er bygget for å tåle både hardt vær og mye vind. Glasset i vinduene er av topp kvalitet og vinduene har flere års garanti. I tillegg til å isolere godt på vinteren så reduserer de varmen om sommeren. Perfekt for populære kjellerrom!