Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Effektiv sluk

Filter

555 kr

965 kr

555
555
965
965

smedbo

(11)

Sortere

11 Produkter

Du har sett alle 11 produkter

Et pent og funksjonelt bad innebærer også riktig valg av sluuk. Via sluken fraktes vannet effektivt videre ned i avløpet. Sluker fås i ulike varianter og med ulikt design. Hos oss på bygghjemme.no kan du velge mellom forskjellige modeller av høy kvalitet. Kjøp en billig sluuk eller vannlås sluk på nett – enklere blir det ikke!

Hvordan rense sluk i vask?

Vi har alle opplevd å ha tett sluk. Dette er noe som enhver kan forsøke å løse selv. Det finnes effektive rensemidler som løser opp det som tetter igjen sluket. Eventuelt kan du prøve å rense sluken med en avløpspumpe. Er det fortsatt tett, kan du prøve å rense vannlåsen under vasken.

Hvordan åpne tett sluk?

Dersom rensemidler ikke strekker til, eller du ikke ønsker å bruke slikt, kan du selv åpne sluket og ta ut det som blokkerer. Du skrur da opp vannlåsen og fjerner eventuelt smuss. Nyere sluk har ofte en uttakbar gummikopp som kan tømmes. Et stakebånd kan også være effektivt for å stake bort fettrester og lignende.

Hva slags sluk- og våtromstilbehør har bygghjemme.no?

I vår nettbutikk finner du et fint utvalg av ikke bare sluk, men også et bredt spekter av andre relevante produkter til våtrom og annen innendørs bruk. Til en billig pris får du kvalitetsvarer som du vil ha glede av lenge. Bygghjemme.no har både sluker, varmtvannsberedere og annet tilbehør til våtrom.