Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Veggstolpe Dolle Single til Primeslot

Veggstolpe Dolle
Single til Primeslot

fra14 kr
Velg Farge
Velg Lengde
Lagervare  - Leveres normalt innen 3-4 uker.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad 395 kr
Veggstolpe Dolle Single for Primeslot er en sentral del av Primeslot-systemet. Veggstolpen er beregnet for enkle hyllesystemer med kun ett fakk, samt hjørner og avslutninger i ditt utvidede hyllesystem bestående av flere rom.
Varemerke

Beskrivelse

Veggstolpe Dolle Single for Primeslot er en sentral del av Primeslot-systemet. Veggstolpen er beregnet for enkle hyllesystemer med kun ett fakk, samt hjørner og avslutninger i ditt utvidede hyllesystem bestående av flere rom.
Single veggstolpe for Primeslot-systemet
Dolles single veggstolpe er en sentral del av Primeslot-systemet, da den fungerer som en bærende struktur. Veggstolpen er den ideelle løsningen for et enkelt hyllesystem med kun ett fakk, som kun består av to enkle veggstolper og tilhørende hylle. I tillegg er veggstolpen ideell for både hjørner og gavler i ditt utvidede hyllesystem bestående av doble veggstolper og flere fakk. Ønsker du å lage et større hyllesystem bestående av flere fakk bør du ta en titt på Dolles doble veggstolper til Primeslot-systemet. Disse veggstolpene er designet for utvidede hyllesystemer med flere fakk på grunn av deres doble spor, slik at du enkelt kan utvide systemet etter behov. Dolles sin single veggstolpe for Primeslot-systemet er laget av pulverlakkert stål og har en åpning på 5 cm. Veggstolpen kan bære 55 kg pr 20 cm.

Enkel montering
Veggstolpen, som skal monteres vertikalt på veggen, monteres med Dolles monteringssett Wallfix, som består av alle nødvendige skruer for montering. Når støttestrukturen er satt opp i ditt Primeslot-system, kan du fritt legge til valgfrie hyller og designe ditt hyllesystem med tilbehør fra både Walk-In- og Primeslot-serien. Denne single veggstolpen kan kombineres med Dolles single hylleknekt, vinkelhyllebrakett og bokstøttebrakett.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeDolle
Art.Nr.3102001-3200D
FargeGrå, Hvit, Sort
Lengde145, 495, 845, 995, 1495, 1995, 2495 mm
SeriePrimeslot
TypeOppbevaringssystem
MaterialeMetall