Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Plassbesparende Trapp Dolle Boston Bøk 1/4-Sving

Plassbesparende Trapp Dolle
Boston Bøk 1/4-Sving
Hvit, Maks Takhøyde: 2470-3250 mm

25 460 kr
Farge: Hvit
Maks Takhøyde
Plassbesparende Trapp Dolle Boston Bøk 1/4-Sving

Boston Bøk 1/4-Sving

Hvit, Maks Takhøyde: 2470-3250 mm
25 460 kr
Lagervare  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad 995 kr
Plassbesparende Trapp Boston fra Dolle er en elegant løsning for god utnyttelse av plassen i ditt hjem, samtidig som form og funksjon er i fint samspill.
Varemerke

Beskrivelse

Plassbesparende Trapp Boston fra Dolle er en elegant løsning for god utnyttelse av plassen i ditt hjem, samtidig som form og funksjon er i fint samspill.
Den plassbesparende Boston-trappen gir deg sikker tilgang til den ubrukte plassen i overetasjen. Trappen har mellom 11 och 13 FSC®-sertifiserte trappetrinn. Trapperekkverkets håndløper matcher trinnene - begge utført i heltre. Både håndløper og rekkverksfyllinger kan forkortes ut fra antall trinn, trappevinkel og valg av trappeform. Hvert trappetrinn har en justerbar stigning på mellom 19 og 25 cm. Maksimalhøyde gulv til gulv er på 350 cm. Alt følger med, også stolpen som brukes til å understøtte trappen.

Boston er designet med et trapperekkverk hvor vertikale spiler er montert på to trappetrinn for god stabilitet og komfort. Lakkerte trinn, pulverlakkert stålkonstruksjon, et trapperekkverk med håndløper i massivt tre og 4 stk horisontale spiler i 6mm rustfritt stål gir en sterk og holdbar trapp.

Moduloppbygde trapper fra Dolle er enkle å montere, og krever ingen spesialverktøy. Trapperekkverk til en side følger alltid med.

OBS! Når du monterer trapp Boston 1/4-sving, er det viktigt å montere denne mot en vegg med de to medfølgende veggbeslagene eller bruke to trinnforbindere (inkludert i pakken).

Boston-trappen er sertifisert og oppfyller fullt ut lastkravene i de europeiske byggeforskriftene (Eurocode). For å øke sikkerheten for barn kan du legge til barneskringslister i valgfri farge som matcher trappen. Det er også mulig å legge til et rekkverk til toppen av trappen, som gir deg en fin avslutning på trappen og samtidig øker sikkerheten. Avslutt med Dolles dekselsett , som er designet for å skjule skruene som benyttes for å sikre trappen.

Dolle gjør oppmerksom på at denne trappen ikke kan godkjennes som hovedtrapp (iht TEK17), det er derfor viktig å sjekke gjeldende regelverk for ditt prosjekt før eventuell bestilling.

Øvrigt
- Justerbar trappehøyde
- Høy kvalitet og stabilitet
- Dype trappetrinn for ekstra komfort
- Enkel å montere
- Elegant design

Dokument

Egenskaper

VaremerkeDolle
Art.Nr.5081207-0100
DesignL-Form
MaterialeBøk
TypePlassbesparende Trapp
FargeHvit
Maks Takhøyde2470-3250 mm
Bredde740 mm
Lengde2370 mm
Antall Trinn12 stk
Anbefalt Åpningsmål910-1990x950-2390 mm
SerieBoston
EAN-nr5708580253346