Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Plassbesparende Trapp Dolle Frankfurt Eik Oljet 1/4-Sving Style6

Plassbesparende Trapp Dolle
Frankfurt Eik Oljet 1/4-Sving Style6
Hvit, LxB: 2100x790 mm

47 484 kr
Farge: Hvit
Maks Takhøyde
Bredde
Plassbesparende Trapp Dolle Frankfurt Eik Oljet 1/4-Sving Style6

Frankfurt Eik Oljet 1/4-Sving Style6

Hvit, LxB: 2100x790 mm
47 484 kr
Lagervare  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad 995 kr
Plassbesparende Trapp Frankfurt fra Dolle er en praktisk trapp som kombinerer komplett komfort med bra fleksibilitet i et flott design.
Varemerke

Beskrivelse

Plassbesparende Trapp Frankfurt fra Dolle er en praktisk trapp som kombinerer komplett komfort med bra fleksibilitet i et flott design.
Frankfurt er en modultrapp som er designet til rom der det er trangt om plassen - men uten at det går på bekostning av sikkerhet, komfort og kvalitet. Dolles trinn og håndlløper er laget av høykvalitets FSC®-sertifisert tre som er spesielt utvalgt for å gi en eksklusiv og elegant trapp. Stålkonstruksjonen leveres i pulverlakkert stål i ulike farger med en halvblank finish – for en naturlig eleganse. Med det modulære designet er trappen enkel å montere. Monteringsvideo følger med og tar deg igjennom prosessen hvordan du skal montere din nye trapp - enkelt og informativt.

Gjennom å forme modultrappens struktur etter ditt rom, skapes det et unikt uttrykk. Opptil 13 trinn følger med, dette gir en maksimumshøyde gulv til gulv på 301 cm. Hvert trinn har en justerbar høyde mellom 18,5 og 21,5 cm. Veggbeslag følger med for å øke trappens stabilitet. Vær oppmerksom på at trappen krever etasjeskiller på minimum 20 cm.
Dolles trinn og håndløpere er laget av høykvalitets FSC®-sertifisert tre behandlet med olje. Trappen har fått en miljøvennlig overflatebehandling som virkelig fremhever de estetiske elementene i treet og gir en naturlig flott finish. Nyt følelsen av en trapp i kvalitetstre!

Rekkverket er pulverlakkert og fås i samme moderne halvblanke farge som resten av stålkonstruksjonen. Håndløperen er laget av samme type heltre som trinntypen du velger - så enkelt og så elegant! Sikkerhet kommer først. Trappen oppfyller fullt ut lastkravene i de europeiske byggeforskriftene (Eurocode). Dolle gjør oppmerksom på at denne trappen ikke kan godkjennes som hovedtrapp (iht TEK17), det er derfor viktig å sjekke gjeldende regelverk for ditt prosjekt før eventuell bestilling.

Trappen er utviklet med fokus på design og finish. Med trappen følger det også med dekselsett som skjuler skruer som er brukt til å feste trappen. Dette gjør trappen stilren, elegant og minimalistisk. Skap en fin visuell touch og ekstra sikkerhet gjennom å legge til rekkeverk til trappeavsatsen i samme design som trapperekkverket. Som standard leveres trappen med trapperekkverk på en side. For å øke sikkerheten kan barnesikringslister legges til for å unngå at barn kryper mellom trinnene og faller ned.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeDolle
Art.Nr.5066890-0100
DesignL-form
MaterialeEik
TypePlassbesparende Trapp
FargeHvit
Maks Takhøyde2400-2790 mm
Bredde790 mm
Lengde2100 mm
Antall Trinn12 stk
Anbefalt Åpningsmål860-1920x1010-2120 mm
SerieFrankfurt
EAN-nr5708580301337