Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Plassbesparende Trapp Dolle Atlanta II med Ekstra Rekkverksf

Plassbesparende Trapp Dolle
Atlanta II med Ekstra Rekkverksf

fra13 742 kr

Prispresset

Velg Materiale
Velg Farge
Lagervare  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad 995 kr
Plassbesparende Trapp Dolle Atlanta II med Ekstra Rekkverksfylling er en trapp for rom med begrenset plass. Trappen er rett og er enkel å montere. Trappen har 11 multiplex trinn. Om du vil ha mer sikkerhet rundt trappen i overetasjen, er det mulig å legge til rekkeverk.
Varemerke

Beskrivelse

Plassbesparende Trapp Dolle Atlanta II med Ekstra Rekkverksfylling er en trapp for rom med begrenset plass. Trappen er rett og er enkel å montere. Trappen har 11 multiplex trinn. Om du vil ha mer sikkerhet rundt trappen i overetasjen, er det mulig å legge til rekkeverk.
Den smarte formen på trappetrinnene gjør Atlanta til en riktig plassbesparende trapp! Atlanta-trappen leveres med 11 multiplex trinn og et lite plassbehov (tar bare opp 137 cm i lengde ut fra vegg). Det er mulig å fjerne et eller flere trappetrinn om maksimal gulv-til-gulvhøyde på 300 cm ikke behøves. Hvert trappetrinn har en justerbar høyde på mellom 19 og 25 cm.
Vær oppmerksom på at trappen krever etasjeskiller på minimum 20 cm.

Spilene i trapperekkverk festes i to trappetrinn for å maksimere komfort og stabilitet.

Trappens enkle og modulære oppbygning gjør det mulig å montere trappen på bare én dag. Stålkonstruksjonen til trappen er pulverlakkert og trapperekkverket er laget av farget UV-bestandig PVC, noe som gjør trappen meget slitesterk.

Atlanta er en solid, stabil og slitesterk trapp som er skapt for å brukes hver dag. Trappene er sertifiserte og oppfyller gjeldende lastkrav i samsvar med europeiske byggeforskrifter (Eurocode) som sikrer en helt trygg trapp.

Dolle gjør oppmerksom på at denne trappen ikke kan godkjennes som hovedtrapp (iht TEK17), det er derfor viktig å sjekke gjeldende regelverk for ditt prosjekt før eventuell bestilling.

Om økt sikkerhet på trappen ønskes, tilbyr Dolle et alternativ der det er 2 stk rekkverksspiler pr trinn isteden for 1 stk, da minsker avstanden mellom spilene fra 20,5 cm til 9 cm. For yttligere sikkerhet for barn kan du legge til et ekstra trapperekkverk og barnesikkerhetslister for å minske avstanden mellom trinnene.

Det er også mulig å velge til et rekkverk til toppen av trappen, på en trappeavsats eller lignende. Avslutt med Dolle dekselsett, som er tilpasset for å skjule skruene som benyttes til å feste trappen.

Øvrig
- Enkel å montere
- Slitesterk og stabil
- Enkelt og minimalistisk design
- Holdbart materiale
- FSC®-sertifisert tre

Dokument

Egenskaper

VaremerkeDolle
Art.Nr.5082001-0100D
DesignRett
MaterialeTrinn i bøkefinér, Trinn i lakkert anrasitt
TypePlassbesparende Trapp
Maks Takhøyde3000 mm
Antall Trinn11 stk
FargeAntrasitt, Grå/Bøkefinér, Sort
Bredde620 mm
Lengde1370 mm
Anbefalt Åpningsmål690x1370 mm
SerieAtlanta