Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Plassbesparende Trapp Dolle Dallas Onebox Rett

Plassbesparende Trapp Dolle
Dallas Onebox Rett

fra14 986 kr

Prispresset

Delbetal fra 688 kr/mnd
Velg Farge
Lagervare  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad 995 kr
Plassbesparende Trapp Dolle Dallas Onebox Rett fremstår som en lett og elegant modultrapp. Trappen har 11 multiplex trinn i lakkert tre. Den maksimale høyden er 300 cm, og om du vil ha mer sikkerhet rundt trappen i overetasjen er det mulig å legge til rekkeverk.
Varemerke

Beskrivelse

Plassbesparende Trapp Dolle Dallas Onebox Rett fremstår som en lett og elegant modultrapp. Trappen har 11 multiplex trinn i lakkert tre. Den maksimale høyden er 300 cm, og om du vil ha mer sikkerhet rundt trappen i overetasjen er det mulig å legge til rekkeverk.
Enkel, lett og allsidig trapp
Dallas er i all sin enkelhet en vanlig plassbesparende trapp, med et diskret design. Det er mulig å ta bort et eller flere trinn om høyden er mindre enn 300 cm. Hvert trinn kan justeres mellom 19 og 25 cm. Rekkverksspiler festes på to trinn med avstand på 13,2 cm og øker både stabilitet og komfort. Dallas trappen kan monteres på bare en dag, takket være den enkle og modulære oppbyggingen. Trappens stålkonstruktsjon er pulverlakkert og håndløperen er laget av farget UV-bestandig PVC, noe som gjør trappen meget slitesterk.

En fin kombinasjon av sikkerhet og komfort
Dallas er en solid og slitesterk trapp som er skapt for å brukes hver dag. Trappen er sertifisert og oppfyller gjeldende lastkrav i samsvar med europeiske byggeforskrifter (Eurocode). Dolle gjør oppmerksom på at denne trappen ikke kan godkjennes som hovedtrapp (iht TEK17), det er derfor viktig å sjekke gjeldende regelverk for ditt prosjekt før eventuell bestilling.
Som standard leveres trappen med trapperekkverk på en side. For å øke både sikkerhet og komfort med trapperekkverk på begge sider, kan ekstra trapperekkverk legges til og kjøpes separat. Barnesikringslister kan også legges til for å unngå at barn kryper mellom trinnene og faller ned. Det er også mulig å legge til et rekkverk til toppen av trappen, som gir deg en fin avslutning på trappen og samtidig øker sikkerheten. Avslutt med Dolles dekselsett , som er designet for å skjule skruene som benyttes for å sikre trappen.

Øvrig
- FSC®-sertifisert tre
- Stabilt og slitesterk
- Enkel og diskret design
- Justerbar høyde på trappetrinn
- Enkel montering

Dokument

Egenskaper

VaremerkeDolle
Art.Nr.1077030-0100D
DesignRett
MaterialeTrinn i bøkefinér
TypePlassbesparende Trapp
Maks Takhøyde3000 mm
FargeAntrasitt, Grå, Sort
Bredde690 mm
Lengde1750 mm
Anbefalt Åpningsmål760x1750 mm
SerieDallas