Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Plassbesparende Trapp Dolle Dublin Eik Rett Style6

Plassbesparende Trapp Dolle
Dublin Eik Rett Style6
Svart, LxB: 2600x710 mm, Maks Takhøyde: 2590-3150, Antall Trinn: 13 stk

30 683 kr
Maks Takhøyde
Farge: Sort
Bredde
Midlertidig utsolgt  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad 995 kr
Plassbesparende Trapp Dublin fra Dolle er en fleksibel og elegant trapp i FSC®-sertifisert tre. Den leveres i flere varianter og design, og passer derfor inn i de fleste hjem. Denne plassbesparende trappen kombinerer elegant form med smarte funksjoner samtidig som den er enkel å montere.
Varemerke

Beskrivelse

Plassbesparende Trapp Dublin fra Dolle er en fleksibel og elegant trapp i FSC®-sertifisert tre. Den leveres i flere varianter og design, og passer derfor inn i de fleste hjem. Denne plassbesparende trappen kombinerer elegant form med smarte funksjoner samtidig som den er enkel å montere.
Trappen leveres med 11-15 trinn i heltre for en maksimumshøyde gulv-til-gulv på 360 cm. Benyttes det 13-15 trinn må støttestolpe monteres, denne er inkludert i pakken. Trenger du en lavere trapp, fjerner du bare trinn slik at du oppnår riktig høyde. Trinnene har en overflate som er slitesterk, ripebestandig og enkel å rengjøre takket være halvblank lakk. Høyden på hvert trinn kan justeres mellom 18,5 og 22,5 cm. Vær oppmerksom på at trappen krever etasjeskiller på minimum 20 cm.

Rekkverksspilene er montert på yttersiden av trinnene, og maksimerer dermed plassen på selve trinnet samtidig som det også gjør trinnene enklere å rengjøre! Rekkverksspilene er montert på to trinn for å optimalisere stabilitet og komfort. Spilenes øvre del er i pulverlakkert aluminium som gir en fleksibel og robust sammensetning med en perfekt finish. Trapperekkverket er pulverlakkert i samme moderne halvblanke farger som trappen. Håndløperen er laget av heltre for å matche trappetrinnene. Enkelt og elegant!

Trappen oppfyller fullt ut lastkravene i de europeiske byggeforskriftene (Eurocode). Dolle gjør oppmerksom på at denne trappen ikke kan godkjennes som hovedtrapp (iht TEK17), det er derfor viktig å sjekke gjeldende regelverk for ditt prosjekt før eventuell bestilling.

Dublin-trappen er utviklet med fokus på design helt ned i minste detalj. Med trappen følger det også med dekselsett som skjuler skruer som er brukt til å feste trappen, som skaper rene linjer og en flott avslutning. Skap en fin visuell touch og ekstra sikkerhet gjennom å legge til rekkeverk til trappeavsatsen i samme design som trapperekkverket. Som standard leveres trappen med trapperekkverk på en side. For å øke både sikkerhet og komfort med trapperekkverk på begge sider, kan ekstra trapperekkverk legges til og kjøpes separat. Barnesikringslister kan også legges til for å unngå at barn kryper mellom trinnene og faller ned.

Øvrig
- Attraktivt og moderne design
- Massiv FSC®-sertifisert tre
- Plassbesparende trapp med komfortable trinn
- Ekstremt fleksibel - enkle å montere
- Kan tilpasses dine behov og din interiørstil

Dokument

Egenskaper

VaremerkeDolle
Art.Nr.5082725-0100
DesignRett
MaterialeEik
TypePlassbesparende Trapp
Maks Takhøyde2590-3150 mm
Antall Trinn13 stk
FargeSort
Bredde710 mm
Lengde2600 mm
Anbefalt Åpningsmål720x1750 mm
SerieDublin
EAN-nr5708580259447