Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Plassbesparende Trapp Dolle Hamburg Eik Hvitoljet Rett Classic II

Plassbesparende Trapp Dolle
Hamburg Eik Hvitoljet Rett Classic II
Antrasitt, LxB: 2810x790 mm

51 417 kr
Maks Takhøyde
Farge: Antrasitt
Bredde
Plassbesparende Trapp Dolle Hamburg Eik Hvitoljet Rett Classic II

Hamburg Eik Hvitoljet Rett Classic II

Antrasitt, LxB: 2810x790 mm
51 417 kr
Lagervare  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad 995 kr
Plassbesparende Trapp Hamburg fra Dolle tilbyr eksklusive og elegante design alternativ som kan tilpasses dine behov og ønsker. Trappen har en utsøkt komfort og er med materialer av høy kvalitet.
Varemerke

Beskrivelse

Plassbesparende Trapp Hamburg fra Dolle tilbyr eksklusive og elegante design alternativ som kan tilpasses dine behov og ønsker. Trappen har en utsøkt komfort og er med materialer av høy kvalitet.
Hamburg er en modultrapp som er designet til rom der det er trangt om plassen - men uten at det går på bekostning av sikkerhet, komfort og kvalitet. Dolles trinn og håndlløper er laget av høykvalitets FSC®-sertifisert tre behandlet med olje. Trappen har fått en miljøvennlig overflatebehandling som virkelig fremhever de estetiske elementene i treet og gir en naturlig flott finish. Nyt følelsen av en trapp i kvalitetstre!

Trappens stålkonstruksjonen leveres i pulverlakkert stål i ulike farger med en halvblank finish – dette tilfører trappen eleganse og stil. Med den modulbygde løsningen er trappen enkel å montere. Følg den enkle monteringsvideoen, så står den elegante trappen din klar i løpet av bare en dag.

Skap et unikt uttrykk i hjemmet ditt gjennom å tilpasse trappens format etter rommets behov. Hamburg har opptil 14 trinn som gir en maksimalhøyde gulv til gulv på 322 cm. Hvert trinn har en justerbar høyde mellom 18,5 og 21,5 cm. Vær oppmerksom på at trappen krever etasjeskiller på minimum 20 cm. Veggbeslag følger med for å sikre høy stabilitet i trappen. De brede og dype trappetrinnene i kombinasjon med et stabilt trapperekkverk gjør trappen utroligt sikker og komfortabel i bruk.

Trapperekkverk er pulverlakkert i samme moderne, halvblanke farger som stålkonstruksjonen og håndløperen er også laget av samme solide, oljebehandlede treverk som den trinntypen du velger. Enkelt, men likevel elegant.

Trappen oppfyller fullt ut lastkravene i de europeiske byggeforskriftene (Eurocode). Dolle gjør oppmerksom på at denne trappen ikke kan godkjennes som hovedtrapp (iht TEK17), det er derfor viktig å sjekke gjeldende regelverk for ditt prosjekt før eventuell bestilling.

Trappen er utviklet med fokus på design og finish. Med trappen følger det også med dekselsett som skjuler skruer som er brukt til å feste trappen. Dette gjør trappen stilren, elegant og minimalistisk. Skap en fin visuell touch og ekstra sikkerhet gjennom å legge til rekkeverk til trappeavsatsen i samme design som trapperekkverket. Som standard leveres trappen med trapperekkverk på en side. For å øke sikkerheten kan barnesikringslister legges til for å unngå at barn kryper mellom trinnene og faller ned.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeDolle
Art.Nr.5085398-0100
DesignRett
MaterialeEik
TypePlassbesparende Trapp
Maks Takhøyde2770-3220 mm
Antall Trinn14 stk
FargeAntrasitt
Bredde790 mm
Lengde2810 mm
Anbefalt Åpningsmål860x2230 mm
SerieHamburg
EAN-nr5708580326941