Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Skittentøyskurv | Få orden på vaskerommet

Filter

103 kr

753 kr

103
103
753
753

beslag design

(1)

esbada

(2)

sealskin

(15)

svedbergs

(4)

210 mm

540 mm

210
210
540
540

Lysegrå

(2)

Grå

(8)

Off-White

(6)

Hvit

(2)

Sølv

(1)

Krom

(1)

Ecru

(1)

170 mm

510 mm

170
170
510
510

Sortere

22 Produkter

Du har sett alle 22 produkter

Klesvasken må gjøres og hos oss på bygghjemme.no hjelper vi deg å organisere den på en effektiv måte. Vi kan tilby skittentøyskurv med lokk for den ryddige, og kurver i forskjellig størrelser avhengig av ditt behov. Hos oss får du det som passer nettopp deg og ditt behov, til en billig pris. La klesvasken nesten gjøre seg selv, med våre smarte skittentøyskurver!

Hvor stor skal en skittentøyskurv være?

For deg som er miljøbevisst og opptatt av å spare tid er det smart å kjøpe to eller flere, heller enn én stor. Kurvene kan organiseres slik at du får en dobbel skittentøyskurv, f.eks. én for hvitt tøy og én for farget tøy. Det er også smart å ha en egen for ull/delikate materialer. Slik er det enklere å få full maskin ved hver klesvask.

Hvor kjøpes store skittentøyskurver i plast?

Hos oss på bygghjemme.no tilbyr vi kurver i ulike materialer. Vi kan tilby skittentøyskurv tre, plast og bomull. Finner du det viktig med naturlige materialer velger du en i tre, er du opptatt av at den skal være lett å holde ren er det kanskje mest nærliggende å velge en stor kurv i plast. Våre kurver i bomull finnes i flere flotte mønster og design.

Kan kurvene brukes til andre ting?

Ja, selvsagt kan du bruke kurvene til andre ting. Bomullskurvene våre får du i flere ulike design, og de passer inn på flere steder enn bare på badet eller på vaskerommet. Kanskje ønsker du å organisere panteflasker og glassflasker i hver sin kurv? Eller vil du kanskje ha et par kurver til barnerommet for å kunne stue bort lekene på en enkel måte? Mulighetene er mange!