Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Bidetbatteri

Bidébatteri Hansgrohe Talis E

Bidébatteri Hansgrohe Talis E

2 445 kr

Prispresset

Leveringstid 2-3 uker

Bidéblandare Oras Safira 1018F

Bidéblandare Oras Safira 1018F

2 832 kr

Nyhet

Leveringstid 2-3 uker

Du har sett alle 2 produkter

Her på bygghjemme.no tilbyr vi bidétbatterier som en del av utvalget til baderom og toalett. Vi fører bidétbatterier fra Oras og Gustavsberg, men kan også skaffe modeller fra andre produsenter etter forespørsel. Alle våre blandebatterier – også bidétbatteriene – kommer med produktblad samt monterings- og vedlikeholdsanvisning. Garanti fra produsentene følger selvfølgelig også produktet. Dermed kan du være sikker på at du får et bidétbatteri som holder kvalitetskravene som stilles til blandebatterier på det norske markedet.

Et bidét er gjerne forbeholdt baderom eller toalettrom med det lille ekstra, og derfor bør bideet stå godt i stil med resten av baderomsinnredningen. Dette er selvfølgelig mulig når du kan kjøpe inn alt du trenger til badet, fra én og samme leverandør. Vi har gode fraktalternativer på større bestillinger, og er sertifiserte av Trygg E-handel, slik at du kan være helt trygg når du kjøper bidébatteri og annet baderomsutstyr fra bygghjemme.no.

Har du spørsmål om våre bidétbatterier eller andre typer blandebatterier til alle slags våtrom – eller lurer du på noe helt annet som har med hus og bygg å gjøre? Da kan du kontakte våre dyktige medarbeidere i telefontiden. Du finner telefonnummeret her på siden. Eller send oss en e-post, så svarer vi raskt og effektivt.