Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Forbrenningstoalett Cinderella Comfort med Display
Forbrenningstoalett Cinderella Comfort med Display
Forbrenningstoalett Cinderella Comfort med Display

Forbrenningstoalett Cinderella
Comfort med Display

Topptestet

33 495 krNormalt 36 990,-

Se prisen!

Tilbake på lager 02.08.2021 

Sammenfatning

Cinderella COMFORT med informasjonsdisplay setter en ny standard på forbrenningstoaletter. Toalettet har fått benevnelsen "COMFORT" fordi det medfører et vesentlig bedre inneklima enn med de tradisjonelle forbrenningstoalettene.
Varemerke

Beskrivelse

Cinderella COMFORT med informasjonsdisplay setter en ny standard på forbrenningstoaletter. Toalettet har fått benevnelsen "COMFORT" fordi det medfører et vesentlig bedre inneklima enn med de tradisjonelle forbrenningstoalettene.
All luft til forbrenningen hentes fra utensiden av installasjonstedet via eget rør, og ingen luft trengs å benyttes frarommet det står i, noe som kan medføre nedkjøling av rommet, og "konflikter" med andre luftkrevende installasjoner som ventilatorer og peiser / vedovner.COMFORT tilfredstiller moderne tethetskrav (TEK 10) og har et nytt antibakterielt sete som standard. Cinderella Comfort er vårt mest effektive oghygiensiske forbrenningstoalett.

Med sin unike design for lukket luftsystem er Cinderella Comfort kanskje ikke bara det sikreste men også det mest komfortable forbrenningstoalettet på markedet siden inne klimaet ikke påvirkes. Toalettets vifte starter automatisk når lokket åpnes og stenges når forbrenningen er ferdig. Ved hvert toalettbesøk plasseres en vanntett pose i toalettet. Posen gjør at det alltid er like rent og flott. Lokket legges ned etter besøket og forbrenningen aktiveres ved ett trykk på startknappen. En platinabelagt katalysator fjerner ubehagelig lukt fra den utgående luften som er cirka 30°C høyere enn romtemperaturen. Forbrenningstiden varierer mellom 30 og 180 minutter avhengig av avfallsmengden og antall besøk. Det går fint å bruke toalettet under forbrenningsprosessen. Cinderella indikerer når det er på tide å tømme askebeholderen.

Cinderella Comfort leveres med informasjonsdisplay. Displayet gir deg løpende informasjon om bruk av toalettet og vil varsle om nødvendig tømming av askeskuff. Alle driftsmeldinger i displayet angis på 7 valgfrie språk. (Norsk, Svensk, Finsk, Engelsk, Tysk, Spansk og Fransk).

Informasjon
- Askemengden i forbrenningspotten blir omtrent en kaffekopp pr person og måned.
- Enkel installasjon - ett lufterør gjennom vegg eller tak, inn luft og vanlig jordet strømuttak er det eneste som trengs.
- Toalettet trekker ikke strøm når det ikke brukes.
- Ikke behov for vanntilkobling eller avløp.
- Ikke behov for strø eller kjemikalier.
- Ikke behov for oppvarmet rom.
- Ikke kulde gjennomslag eller påvirkning av inne klimaet.
- Garantitiden på fabrikasjonsfeil er 3 år.

Teknisk spesifikasjon
- Kapasitet: 12 personer/døgn
- Forbrenningseffekt: 2 kW
- Strømforbruk: 0,8-1,5 kWh/toalettbesøk
- Spenning: 220-240 V/10 A

Dette følger med
- Ventilasjonsrør, lengde 43 cm, Ø 11 cm.
- Tilluftsrør, lengde 43 cm, Ø 11 cm.
- T-bend, Ø 11 cm.
- Regnhatt (for montering på toppen av ventilasjonsrøret).
- Ventilkappe.
- Kartong med poser á 500 stykk.

OBS! Det lange røret som går fra T-røret og opp over tak må kjøpes separat ettersom det avhenger av den takhøyden man har.

Topptestet

Produkter med merket «Topptestet» har fått høye resultater i tester utført av uavhengige svenske og europeiske testorganisasjoner som f.eks. Dinside, Testfakta og Klikk.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeCinderella
Art.Nr.101407
Bredde390 mm
Høyde600 mm
DesignComfort
Dybde590 mm
Sittehøyde540 mm
Effekt2000 W
Vekt34 kg
Spenning230 V
TopptestadJa
EAN-nr7090023030422
Nobb49520781