Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Dampvasker og damprenser

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Ser du skjolder på gulvet eller en gul rand på badekaret? Da er det på tide å finne frem hansker for rengjøring, skurefille, bøtte med vann og rengjøringsmidler. Eller? Hvorfor finne frem alle disse tungvinte tingene, bruk heller en damprenser istedet! En damprenser bruker kun vann for å desinfisere og rengjøre. Den varmer opp vannet, og ved hjelp av dampen som kommer ut kan du rengjøre alt! Alt som tåler vanndamp kan du rengjøre. Har du en vanskelig flekk på tekstilsofaen, kan bare la vanndampen løse den opp. Kjøp damprenser fra bygghjemme.no til lav pris og la rengjøringen gå som en lek!

Spar deg selv og miljøet for kjemikalier

Med en damprengjører trenger du kun å fylle på vann fra springen. Det sier seg selv at dette vil spare deg for penger i det lang løp. Ikke trenger du å tenke på å finne riktig type rengjøringsmiddel for de forskjellige møbler osv. samt at du slipper å bruke skadelige kjemikalier for grundig rengjøring. Det sparer både deg og miljøet! Du slipper også jobben som kreves for å skure vekk vanskelige flekker på gulv og lignende. Det er bare å la dampen virke en kort stund, så kan du tørke av. Dampen sørger for å drepe 99,9% av basiller og bakterier. Enklere og renere blir det ikke! Damprengjøreren sørger for riktig dampmengde alt etter hva som skal rengjøres ved at du kan stille inn hvor mye damp som skal komme ut. Det følger med bruks og vedlikeholds-instruksjoner slik at du kan ha glede av din damprengjører i mange år.

Opplev enkel rengjøring du også!

Dampvaskeren kan brukes både ute og inne. Bare fantasien setter grenser for hva du kan bruke den til! Kjøp en bra dampvasker fra bygghjemme.no du også, og opplev hvor enkelt rengjøring kan være. Vi har lave priser på kjente og trygge merkevarer samt et stort utvalg på alt du kan trenge til hjemmet ditt. Er du usikker på noe rundt varene eller trenger råd, ta kontakt med vår dyktige kundeservice!