Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Håndstøvsuger

Filter

makita

(1)

Sortere

1 Produkt

Du har sett alle 1 produkter

En håndstøvsuger vil gjøre daglig renhold enklere og raskere. Støv og smuler samler seg raskt opp og er dagligdags i de fleste hjem. Mange har ikke tid til å dra frem den store støvsugeren flere ganger om dagen, men uten noe annet alternativ har man ikke noe valg. Da kan det være greit å ha en håndstøvsuger som er på en slik størrelse at man kan bære den i en arm. Den kommer til på vanskelige plasser og er lett å tømme. I denne kategorien finner du flere forskjellige typer med ulike funksjoner og design. Kjøp en billig håndstøvsuger hos bygghjemme.no i dag!

En håndstøvsuger er lett å ta frem

En håndstøvsuger vil komme til nytte hos de fleste husstander, og er nok spesielt kjekk å ha i hjem hvor det befinner seg barn og /eller kjæledyr. Den er lett å ta frem og kommer enkelt til på små og trange plasser på grunn av sin lille størrelse. Hos oss kan du velge mellom tre typer. Ulikhetene mellom disse ligger blant annet i sugekraft, muligheter for vinkling, om produktene har evnen til å støvsuge på våte steder og om de har slange. En uttakbar støvbeholder sørger for at det er raskt, enkelt og hygienisk å tømme støvsugeren, og man slipper i tillegg å kjøpe poser. Dukker det opp smuler på bordet tar det bare noen sekunder å ta frem håndsstøvsugeren og rengjøre overflaten. Med en slik i hus sparer man altså både tid og energi.

Kjøp en håndstøvsuger i dag!

Med en god håndstøvsuger i hus vil du kunne rengjøre og komme til på de trangeste plasser. Den vil virkelig komme til nytte og gjøre det enklere å gjennomføre daglig renhold på ulike flater rundt om i huset. Hos oss finner du et utvalg produkter med ulike størrelser, design og funksjoner samt ulike prisklasser. Her skal det finnes en håndstøvsuger for ethvert behov.