Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Håndstøvsuger

Filter

495kr
4014kr

einhell

(1)

hikoki power tools

(3)

makita

(1)

nilfisk

(5)

Kun hurtig levering

(2)

Sortere

10 Produkter

Du har sett alle 10 produkter

Vanlige spørsmål om

Når er det gode tilbud på håndstøvsuger?
Hvordan kan jeg gjøre rengjøringen mer effektiv hjemme?
Hva er en god og billig håndstøvsuger?

En håndstøvsuger vil gjøre daglig renhold enklere og raskere. Støv og smuler samler seg raskt opp og er dagligdags i de fleste hjem. Mange har ikke tid til å dra frem den store støvsugeren flere ganger om dagen, men uten noe annet alternativ har man ikke noe valg. Da kan det være greit å ha en håndstøvsuger som er på en slik størrelse at man kan bære den i en arm. Den kommer til på vanskelige plasser og er lett å tømme. I denne kategorien finner du flere forskjellige typer med ulike funksjoner og design. Kjøp en billig håndstøvsuger hos bygghjemme.no i dag!

En håndstøvsuger er lett å ta frem

En håndstøvsuger vil komme til nytte hos de fleste husstander, og er nok spesielt kjekk å ha i hjem hvor det befinner seg barn og /eller kjæledyr. Den er lett å ta frem og kommer enkelt til på små og trange plasser på grunn av sin lille størrelse. Hos oss kan du velge mellom tre typer. Ulikhetene mellom disse ligger blant annet i sugekraft, muligheter for vinkling, om produktene har evnen til å støvsuge på våte steder og om de har slange. En uttakbar støvbeholder sørger for at det er raskt, enkelt og hygienisk å tømme støvsugeren, og man slipper i tillegg å kjøpe poser. Dukker det opp smuler på bordet tar det bare noen sekunder å ta frem håndsstøvsugeren og rengjøre overflaten. Med en slik i hus sparer man altså både tid og energi.

Kjøp en håndstøvsuger i dag!

Med en god håndstøvsuger i hus vil du kunne rengjøre og komme til på de trangeste plasser. Den vil virkelig komme til nytte og gjøre det enklere å gjennomføre daglig renhold på ulike flater rundt om i huset. Hos oss finner du et utvalg produkter med ulike størrelser, design og funksjoner samt ulike prisklasser. Her skal det finnes en håndstøvsuger for ethvert behov.