Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Sentralstøvsuger | Utstyr til rengjøring

Filter

2 787 kr

13 663 kr

2787
2787
13663
13663

foma

(10)

15 l

30 l

15
15
30
30

Kun hurtig levering

(8)

Sortere

10 Produkter

Du har sett alle 10 produkter

En sentralstøvsugerrr fungerer på tilsvarende måte som en tradisjonell støvsuger, men selve motoren som driver støvsugeren og støvoppsamleren er fastmontert i huset. I veggene er det gjerne montert er rørsystem for din sentralstøvsuger slange, og luften føres ut av huset. Hos bygghjemme.no finner du enkelt og raskt en billig sentralstøvsugerr på nett!

Hvilke sentralstøvsuger er best?

Hvilken sentralstøvsuger som er best for deg kommer an på størrelsen på boligen din blant annet. Det kan være smart å se gjennom en sentralstøvsuger test for å få en viss idé om hva du bør se etter. Velger du en sentralstøvsuger fra bygghjemme.no, kan du være sikker på at den er av høy kvalitet!

Hva er en sentralstøvsuger?

I motsetning til en tradisjonell støvsuger, trenger du ikke dra med deg hele støvsugeren rundt i boligen din når du gjør rent om du bruker en sentralstøvsuger. Gjennom støvsugerrøret du holder, vil støvet føres inn i sentralstøvsugerens beholder som gjerne er fastmontert på en vegg. Røret er ofte langt for å kunne nå hele gulvarealet.

Hva er fordelene med en sentralstøvsuger?

En sentralstøvsuger har mange fordeler! Først og fremst er ofte motoren kraftigere enn på en tradisjonell støvsuger. Siden luften blåses ut av huset, slipper du også den typiske støvsugerluften, som ofte inneholder irriterende støvpartikler. Dette er spesielt positivt for allergikere. I tillegg er støvsugeren mer praktisk og enkelt å bruke!