21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Vindusvasker

   Pris
   158 kr
   158 kr
   681 kr
   681 kr
   Varemerker

   Vindusvasker

   Gruer du deg til hvert år når det er tid for å vaske vinduene? Vurderer du sterkt å leie inn en profesjonell, eller satser du på at solstrålene treffer vinduene på en slik måte at ingen vil se at de ikke er vasket? Har du googlet gjennom internett på jakt etter de beste triksene for å få rene vinduer på en enkel måte? Med en smart og praktisk vindusvasker kan du takke farvel til både pusseskinn og gamle aviser. Med en vindusvasker kan du både spraye, vaske og tørke dine vinduer i nesten bare én bevegelse. Finn en billig vindusvasker fra kvalitetsmerker i vårt utvalg.

   Les mer
   Viser 5 av 5 produkter
   Relevans
   • Relevans
   • Laveste pris
   • Høyeste pris
   • Produktnavn A-Å
   • Produktnavn Å-A
   • Popularitet
   Side 1 / 1
   • Side 1 / 1
   681 kr
   757 kr
   Leveres innen 5-10 hverdager
   Gå til produkt
   299 kr
   Leveres innen 5-10 hverdager
   Gå til produkt
   239 kr
   Leveres innen 5-10 hverdager
   Gå til produkt
   591 kr
   656 kr
   Leveres innen 5-10 hverdager
   Gå til produkt
   158 kr
   166 kr
   Leveres innen 5-10 hverdager
   Gå til produkt
   Side 1 / 1
   • Side 1 / 1

   Slik bruker du en vindusvasker

   Med en smart 3-i-1 vindusvasker kan du fullføre hele jobben med kun én enhet. Dette er praktiske verktøy og er det eneste du trenger for å gjennomføre hele vindusvasken. Et roterende hode sørger for enkle overganger mellom fukting av vinduer til rengjøring og fjerning av vann og skitt. Spray på ditt vaskemiddel med den innebygde beholderen og rengjør på vanlig måte med nalen. Nalen har forresten et sug som gjør at du slipper problemer med skittent vann og dråper som renner. Til slutt avslutter du din vindusvask ved å fjerne de siste restene med skitt, rengjøringsmiddel og vann. Du unngår kjedelige skjolder og striper og vinduene blir skinnende rene. De mest praktiske vindusvaskerne har dessuten en gjennomsiktig beholder som lar deg holde kontroll på væskemengden til enhver tid. Alle våre vindusvaskere kan brukes med en rekke vaske- og rengjøringsmidler.

   Fordi du ønsker den beste løsningen for vinduene

   Tiden for komplekse operasjoner er forbi. Nå trenger du bare én enhet for å gjøre dine vinduer skinnende rene – uten å etterlate noen striper eller søl. Hvilken vindusvasker er best – den praktiske 3-i-1 løsningen eller den gammeldagse med bøtte, avispapir og pusseskinn? Går du for en praktisk og enkel løsning kan du bestille en hos Bygghjemme.no til en hyggelig pris i dag!